Bråttom, bråttom...

... full fart till nästa ställe... känns som om jag nyss kom hem... det blev sent inatt... å jag vaknade nyss... en dryg timme på mig... lite stressad faktiskt *L*... jaja...

Å jag kan känna ett litet sting av dåligt samvete för att jag inte hunnit med att svara på mina kommentarer... är det en form av "bloggångest" jag känner?

Jag vill ibland vara på flera ställen samtidigt... någon som jag inte har några problem med inne i mitt huvud... men som inte är att rekomendera i verkligheten... "en sak i taget"... "här och nu"... så ha tålamod med mig... nu ska jag rusa iväg igen... livet utanför mitt fönster vill att jag ska vara där... å jag ska göra mitt bästa för att vara en del av den upplevelsen... stänga av datorn... ta ett djupt andetag... och låta mig sugas in i nuet...

igen...

Kommentarer :

#1: Lotta Naken

Allting har sin tid. Man räcker ju lixom aldrig till, någonsin;))



Kram



P.s Kan du länka om mig igen?..asg Känner mig mer som "hemma" hos metro. Och det är väl känslan man SKA gå efter, eller...s

skriven
#2: Lotta Naken

du behöver inte länka om, jag kör dubbelt;)



Skit i "blångesten"...Lev i livet!

skriven
#3: Lotta

Hihihi,jag kan få lite ångest när jag inte har tid att läsa din blogg....

Kram kram!

skriven
#4: peter

Hehe... nu hann jag inte med i svängarna... för nu har jag redan länkat om till metronL... alldeles nyss... men jag har en fråga till dig... ska jag skriva Lotta Naken eller snigel?



(((kram)))

peter

skriven
#5: peter

Jag ska fan blogga om det strax... "bloggångest" L...



(((kram)))

peter

skriven
#6: Lotta Naken

Varför inte en Naken snigel;))...Blr ju lite svårt eftersom vi är 2 Lotta här, (kram medsyster)....så skriv bara Naken Snigel.



Kram



Och Grattis till Er kärlek;))....Hoppas jag läst rätt mellan era rader. Blir så glad när jag ser kärlek;))

skriven
#7: peter

Nja man kan väl säga att du till hälften har rätt... Lotta är kär (inte i mig vill jag noga påpeka)... men min kärlek är väl en smula mer universiell så att säga... jag är kär i livet... så "vår" kärlek är helt oberoende av varandra.



Ville bara säga det så att inga missförstånd uppstår L.



Å så har jag nu ändrat länken som du kan se L.



(((kram)))

peter

skriven
#8: Lotta

Nätet är fantastiskt...eller ngt. Jag läste att elvira och du var lite love;))...Men det är ju nätet förbannelse, man kan inte "se" allt man får ju bara försöka. Så som vanligt "såg" jag lite tokigt. Men det var ju kärlek det handlade om, och den är väl aldrig fel;))....eller...s



Tack du ger MIG energi att vilja kämpa vidare!



Tack, jag är också kär!...i livet;))



Ber Elvira & Lotta om förlåt för att jag "klampar" på som vanligt i mina "snurrerier", mina avsikter var/är bara fina, så Ni vet;))



Kram

skriven
#9: peter

Här skulle jag då vilja svara på en kommentar från Lotta Naken... men jag ser inte den här på sidan så jag väntar tills den dyker upp även för mig... (ja jag har fått den på min "vanliga mail" men ser den inte här)... krångligt... nja allt är ju relativt L.



(((kram)))

peter

skriven
#10: naken Snigel

pucko......jag är;))

skriven
#11: peter

Kärlek är stort... det största av allt om man frågar mig... för jag tror att kärlek är allt som finns.



(((kram)))

peter

skriven
#12: naken Snigel

Finns inget större; Fast det tar jävligt lång tid att inse det. och det gör ont!

skriven
#13: peter

Vi vet det när vi föds... helt naturligt... sen "glömmer" vi bort det och några få av oss kommer att minnas det igen... konstigt nog så skrämmer dessa människor ofta sin omgivning.



Att leva fullt ut i kärlek är att vara helt fri...



(((kram)))

peter

skriven
#14: naken Snigel

Jag skrämmer slag på varenda jävel med min kärlek & sorg;))....varför ska människor ha så svårt för att ta emot kärlek?...Nä fan, jag tröttnar snart på att försöka visa och ge den. Verkar inte finnas plats för kärlek i vår fantastiska värld.

Därför la jag ned min blogg.

skriven
#15: peter

Synd tycker jag... din blogg behövs.



Det finns ett stort behov av kärlek i vår värld... och ibland så tror jag att rätt många faktiskt är lite rädda för kärleken.



Jag är glad över att se dig här i alla fall... å jag har kvar min länk ett tag till... hoppet är ju som bekant det sista som jag släpper taget om... om du nu ångrar dig och startar upp din braiga blogg igen.



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :