Dax att gå vidare...

... med att äntligen få ihop fortsättningen på min föreläsning.

I flera år har jag filat på en fortsättning på den föreläsning som jag har åkt land å rike runt med nu i en massa år (ja den har ju t.o.m. gått på export till andra länder och däribland även på engelska så långt bort som i Indien)... å nu är det dax för att sätta denna vidareutveckling av min föreläsning... å det är verkligen spännande och känns oerhört inspererande med denna utmaning...


... jag älskar ju att föreläsa.

Naturligtvis så finns det en sida i mig som är livrädd för hur detta ska gå... det är ju faktiskt på det viset att föreläsningen som vi har åkt runt med har varit och är väldigt uppskattad... jag skulle nog kunna säga att den visat vara en succé... så tacka fan för att jag är rädd... eftersom jag har lyckats med något så känns ju det som en betydande risk att jag kan misslyckas denna gång... jag har ju höjt ribban och kan känna mina egna krav flåsa mig i nacken.

Ibland så är det tid för förändringar... och det handlar inte om att förändra allt på en gång... många små förändringar blir till en STOR förändring till slut... kanske kallas det för utveckling?

Jag har något mer som jag vill säga... och jag känner mig trygg i min roll... så det är väl dax... dax att gå vidare...

Kommentarer :

#1: Lotta

Jag vet att du kommer lyckas med det Peter! Du är en stjärna! Klart du själv som sätter mest press på dig själv. Det lärde jag mig för ett par årsen,jag är den som har störst förväntningar på mig själv av alla... Ta det lugnt :)

Kram kram

skriven
#2: knisse

Vilket fint inlägg, klart du klarar det. Men bilden, den var ju såå jävla häftig, riktig konst.. Du ser ut som ett förkrympt gosedjur vid den där stora tavlan o tillsammans med hjärtaballongen. kram

skriven
#3: peter

Ja det finns ju ingen som är i närheten av att ställa sådana krav på mig själv som jag... såklart L... men som jag brukar säga till andra... "man kan bara göra sitt bästa å det räcker".

Våra hjärtballonger är häftiga tycker jag också... det budskapet kan man ju inte ta fel på... å just den föreläsningen var rolig att göra... utomhus är lite speciellt.

(((kram)))

peter

skriven
#4: Elvira

Fastnade precis som "Knisse"för bilden..;)

Like it a lot!

Så klart du fixar resten åxå..finns ju med säkerhet inte någon annan, som kan göra din fortsättning bättre än du själv? Blir lite nyfiken på dina föreläsningar ju..

Hur som helst, håller alla tummar för att det blir bra..å jag har MÅNGA!! Hihi..

Kramis

skriven
#5: Anonym

Jag brukar alltid tänka så här om jag ska göra något som känns krävande eller rädd för att misslyckas.

"Vad är det värsta som kan hända? kommer jag att dö?, nej, då så, kör på!



<3<3<3



Lägg ned dom orimliga kraven på dig själv, låt hjärtat va med, då blir det underbart. Det är när man tillåter kraven ta överhand som det blir fel;)) För då börjar man ge folk vad man tror dom vill ha och inte det man vill ge...så är det i alla fall för mig<3



Tack för att du finns!



skriven
#6: peter

För det första... Tack för att ni finns... det är en fantastisk känsla att känna erat stöd nu när jag vill utvecklas och ändå är en smula rädd för att våga ta steget... å jag kan förstå hur viktigt det kan vara med en knuff i rätt riktning när jag tvekar.

Era ord betyder mycket för mig... tack.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :