Fantastiskt...

... vad lite handlingar kan göra för mitt välbefinnande.

Och fatta hur mycket hjälp jag fått av er mina kära cybervänner *L*... den delen av mig som ville förhandla bort ännu en 15 minuter om dagen hade inte en chans... för tack vare er så kunde jag radera bort en hemlighet genom att skriva om den här... å mitt eget skitsnack finns ju bara mellan mina öron och för att det ska funka så måste jag ju hålla det dolt där... så att jag kan slå lite grann på mig själv och skämmas för att jag inte gör vad jag bör göra... visar jag tankarna för min omgivning så är det betydligt svårare att inte ta ansvar för dem.

Å det har jag gjort *L*... och jag valde idag att starta upp...


... min monsterdammsugare...

... som jag nu har döpt mitt sugmonster till efter att ha fått ett tips från er om var jag kunde köpa rätt dammsugarpåsar till den... förvandlingen var total... och det var lätt att njuta av en dammsugning som sög upp smutsen... innan har den mest väsnats och fungerat som en rätt dålig sopborste.

Ja jag hann t.o.m. med att vattna mina blommor... eller nja... vad jag nu ska kalla dem för... det får bli en senare uppgift i mitt projekt... den tiden den sorgen.

Ja ni ska veta att det är en glad, stolt och nöjd peter som sitter framför...


... datorn på mitt köksbord och bloggar nu.

Att jag lyckades med konstycket att skada mig på gymmet idag och haltar lite grann stör mig inte en sekund... att jag haltar beror på att det hände något med min fot på vägen från omklädningsrummet till yogan... vad har jag ingen aning om eftersom det bara handlade om en ytterst kort promenad i lugnt tempo... å att yoga var inga problem... det var först efteråt som jag kände att det inte stod riktigt rätt till.

En vacker dag så ska jag visa bild på min outfit (så heter det va?) som jag har på gymmet... jag ser inte riktigt ut som alla andra där *L*... barfota med indiska fiskarbrallor som knyts upp runt magen och slutar ca. 2 decimeter ovanför foten å en urtvättad T-shirt har jag hittat min egen stil *L*... minst sagt... å faktiskt... jag tror nog att jag gillar att sticka ut lite grann... vet inte riktigt varför men... ja... den sidan har jag nog alltid burit med mig... när ALLA andra hade blåa jeans i skolan då hade jag gröna... eller gula... för att inte tala om en illgrön väst jag hade på mig... som någon (osäkert vem) hade tillverkat av en sån där långhårig ryamatta tror jag... ja jävlar... den var ful... på riktigt *L*...

Woow... 15 minuter om dagen är verkligen kanon... tack för att ni hjälper mig att sitta här med ett leende som håller på att klyva ansiktet på mig... det är fantastiskt...

Kommentarer :

#1: H

Du skriver att vi hjälper dig...att hålla dig till dina 15 minuter om dan...mm...du skulle bara veta hur du sabbar min produktivitet här åp hemmaplan. Innan jag tömmer diskmaskinen ska jag bara kolla peters blogg tänker jag...så är det kört. =/

Men å andra sidan så är din blogg det bästa jag har läst på nätet nånsin tror jag, så det är värt det. ,,,flin,,,



och du...yoga!!! Jag har då bokat en yoga och meditationshelg...i januari...

KLÄDER !!!!!!

LÖST SITTANDE...??

jag har alltid tajta jeans...har alltid haft och det sista året väääldigt tajta eftersom dom ...eh...ja...måste liksom ha krympt!!! :D

vad ska man ha för kläder och vart köper man det? måste dom vara orangea?

Behöver lite tips här nu, och goda råd!

sitter här och väntar på svaret...hinner inte tömma diskmaskinen...eller??



Kram!

skriven
#2: Eva T

Hej Min Vän !

Var tog födelsedagssoppan vägen förresten, eller är det bara på jämna ?.....Kram ha en underbar dag.

skriven
#3: peter

Självklart så MÅSTE du ha orange kläder på yogan L... nä jag bara skoja... men ett tips som jag kan ge är att INTE gå dit i vääääldigt tajta jeans... det är direkt olämpligt.

De som jag går på yoga med har typ vanliga träningskläder på sig... långa träningsbrallor å en T-shirt hade jag på mig innan jag hittade mina fiskarbrallor på en resa i Indien... å så är man barfota så skor behöver du inte tänka på.



Hoppas att du hann tömma diskmaskinen för jag vill ju inte vara den du kan skylla på när disken hopar sig L... "det viktigaste först" hörde jag någonstans L.



Jätteskoj att du gillar min blogg... ja det värmer ska du veta.



Å Eva... soppan får vi ta någon annan gång... den passar bra i fler samanhang... som inkluderar "i goda vänners lag" L.



(((kram)))

peter

skriven
#4: H

shit...jag...i träningskläder... :P

festligt! Har inte hänt sen sista gympalektionen i nian tror jag.

nä nu ska jag gå och tömma diskmaskinen. om inget annat kommer i vägen....

tack för hjälpen!

/H

skriven
#5: Anonym

vilken färg har du på dessa byxor? snälla sätt in en bild! =)

/H

skriven
#6: Kicki

Mår skit just nu men går in å läser din blogg troget varje dag...å så gott som varje dag drar jag på mungiporna när jag läser....du inger hopp å tröst åt oss alla skulle jag tro som kikar in här!!!TACK För d, tänk vad ord kan göra gott likväl som d kan göra ont!! Ta hand om varandra!!

skriven
#7: peter

Du ska veta att jag har två fiskarbrallor... orginalet är ju vita (eller nja något åt det hållet iallafall)... så det var ju tur att jag köpte två par efterom jag tvättade de ena tillsammans med andra grejer jag köpt i Indien... gör ALDRIG det!!!



Så jag har ett par skärrosa eller vad kan kalla den färgen för... och jag kan nästan lova dig att du INTE får se en bild på mig i dessa bralor L... någonstans går ju gränsen för mig med L.



Det är inte jag utan VI som ger varandra hopp... glöm inte det... du + jag = VI... en kraft starkare än oss själva L... hoppas att du rider ut stormen och kommer ut på den soliga sidan inom en snar framtid min vän.



(((kram)))

peter

skriven
#8: Eva T

Hej igen min Vän !

Nu ska du få höra, vad lite soppa kan göra..........

På tal om soppa innan här på bloggen så blev jag så sugen, å då upptäckte jag att en gryta saknades.

Ja bara locket här...........hm.

Å då drog jag mig till minnes att: Jo du minsann din underbara soppa som vann allas hjärtan på din fest, den blev jag ju tvungen att härma å laga till ett par andra vänners fest ( det är jag som är matmamman i gänget) kan man tro ! Jo i alla fall så var/är den där grytan där det transporterades det vegetariska alternativet borta, men genom din blogg åter ihågkommen och lokaliserad.

Tack Peter för bloggar där man sådär apropå födelsedagar kan komma till soppor, å sedan år å dar saknade grejor.

Ja du din blogg hjälper på många sätt :) Kram



skriven
#9: peter

Vilken fantastisk liten vardagshistoria som påminner mig om att livet pågår hela tiden runt omkring mig... och hur saker och ting som lilla jag inte har en aning om hänger ihop L.



(((kram)))

peter

skriven
#10: H

tittar in...snabbt bara...för jag måste gå och tömma diskmaskin....

Måtte man få ett jobb snart så man får viktigare saker att göra!!! Men tills dess,,,är jag här morgon middag kväll och några gånger till...suck bllir ibland trött på migsjälv!

skriven
#11: peter

Känner igen mig... jag är likadan när jag sitter ensam hemma... å jag har blivit ganska trött på morgnarna sen jag hittade bloggvärlden L... skitsvårt att komma isäng i tid L.



Men vad shysst att du hann med disken L.



(((kram)))

peter

skriven
#12: Lotta Naken

Vadå komma isaäng itid!...Jag skriver och läser nätterna igenom. Plötsligt så behöver jag bara 3 tim sömn!....NOT!....s

skriven
#13: peter

Ja jag fattar inte heller varför jag är så trött på dagarna nu för tiden L.



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :