Harm...

... har jag fått känna på idag... och det är väl därför som jag haft mina åsikter som jag skrev om i mitt förra inlägg här på bloggen... och jag har lärt mig att det finns något under denna HARM... och jag trodde nog först att det var min RÄDSLA... vilket väl i.o.f.s. var rätt... jag är rädd för att det kan ligga något i mina funderingar... men mest av allt så är jag LEDSEN... känner stor SORG och SAKNAD över vad drogerna gjort med mina nära och kära... både de illegala och legala drogerna.

Men det är skönt att kunna KÄNNA på dessa känslor... det gör mig MÄNSKLIG.


... sa hon åt mig min terapeut... å det är så sant så sant.

Det finns inga genvägar på min resa genom livet på livets villkor... och nu så kan jag släppa taget om min harm för denna gången... fortsätta på min resa genom livet...


... ett steg i taget.

Å nu känner jag HOPP... om att få vara en del av LÖSNINGEN istället för prblemet...

Kommentarer :

#1: knisse

Kram! Jag har börjat i steg 4 snart möter jag den berömda harmlistan :)Undrar en sak.. Har du känt att du harmats på dig själv någon gång? Ungefär så har jag gått runt o känt. Eller typ rädsla för att allt o alla harmas på mig o så har ja själv börjat harmas på mig .. snurrigt Ta hand om dai.. Kram igen :0)

skriven
#2: Pierre

Hm, förstår inte vart ifrån du har fått att det finns legala droger i Sverige ?????

Alla droger är illegala i Sverige, eller har jag missat nåt.?

skriven
#3: Anonym

Finns ett jättebra program för Harm Reduction

skriven
#4: peter

Klart att jag känntr hur mycket harm som helst mot mig själv... det finns ingen som dömt mig som jag själv gjort... någonsin.



Drog som drog... skitsamma vad det kallas... jag är väl en smula misstänksam mot en läkemedelsindustri som tjänar grova stålar på allt möjligt... jag är inte emot mediciner i stort... undrar bara lite om det finns ett samband eftersom vi är sååååå mycket sjukare nu för tiden.



(((kram)))

peter

skriven
#5: Anonym

"Det finns två sortes människor här i världen, dom som får stjärnhimeln när dom begär den, och som en självklarhet tar för sej var dag så finns de dom som får slåss för varje andetag"



"Jag var upptagen med ingenting och imiterade min skugga"



- Peter LeMarc

skriven

Kommentera inlägget här :