Mamma mia...

... har vi precis kollat på här nere på VågaVa idag... vi tyckte att det var en bra sysselsättning efter att ha tagit del av frukterna av en aktivitet som vi har... "VågaVa go fish"... en fyra kilos öring som smakade kanon... och gjorde det till ett enkelt val att slänga oss i soffan efter avslutad måltid.

Jag är ingen ABBA-freak... vilket säkert hade gjort denna filmen till en helt underbar upplevelse... nä jag tog ett beslut att ha ett öppet sinne och se filmen med mina positiva ögon... det hade lätt kunnat bli tvärtom om jag valt att plocka fram mna gamla fördommar... som väl egentligen mest är något som jag la mig till med av rädsla för att bli dömd av mina polare en gång i tiden... det var inte poppis i vårat gäng att gilla ABBA.

Nu är det ju inte heller så att jag ÄLSKAR musikaler... har inte lärt mig det än *L*... att någon kritiskt kallade filmen "bögig" brydde jag mig däremot inte ett smack om... fördommar mot homosexuella har jag faktiskt aldrig haft... för som jag brukar säga på mina föreläsningar... "eftersom jag nu råkar vara heterosexuell så tycker jag ju faktiskt helt logiskt att... ju fler bögar dessto bättre... då blir det ju fler brudar över till mig".

Åter till filmen som blev helt fantastisk när jag använde mig av min fantasi... jag såg den med inställningen att vi på VågaVa skulle göra en kopia av filmen men med oss själva i rollerna... och det var med ett leende jag tänkte på rollsättningen det skulle innebära... speciellt i dansscenerna... en garanterad succé.


... jag såg en helt andra skådisar i mitt inre i denna scen.

"VågaVa go mama mia" kommer att bli en väldigt billig film att spela in... en videokamera å så är det bara att köra... låtarna kan vi ju nästan redan så hur svårt kan det va?
Strandscenerna har vi tänkt ta på Tylösand när vi nu ändå är där på sommaren... å då kommer det väl inte att vara några problem med statister heller eftersom vi är där på högsäsongen... effekter kan man väl alltid fixa till vid klippningen av filmen... snabba klipp å en äkta amatör vid kameran... det kan ju bara inte misslyckas.

Jaja... i vilket fall som helst så var det roligt att se på filmen med min fantasifilm i tankarna... ja det blev några goda skratt som min omgivning inte riktigt fattade och en och annan konstig blick fick jag allt... det snackades lite om möjligheten för att införa drogtester på vårt jobb... jag förstod inte riktigt vad de menade med det...

Kommentarer :

#1: monika

Hej!! Hoppas allt väl =)

Jag har oxå sett Mamma Mia. Jag är heller inte så mycket för musicaler, men tyckte ändå den va helt ok.

Ha en fin helg!

skriven
#2: peter

Där tyckte vi likadant L... helt okej faktiskt å då ska du veta att jag inte alls gillar musicaler... men å andra sidan så är jag ju hopplöst svag för romantiska filmer som slutar lyckligt... jag ÄLSKAR kärleken!

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :