Belöningar...

... tänker jag på idag.

Som att få komma tillbaka för sjätte året i rad och föreläsa på ett av mina favoritföreläsningställe... och känna mig VARMT VÄLKOMMEN... min förkylning gjorde sig en smula påmind men det tog inte bort känslan av att vara välkommen... och det är verkligen en gåva att få lov att vara rädd på ett ställe där jag kan känna mig så trygg *L*.

För jag är nervös och rädd när jag föreläser... å inte blir det bättre med åren... nä tvärtom så blir jag bara ånnu mer nervös ju längre jag håller på... så det är faktiskt ganska skönt att kunna känna mig trygg när jag är så rädd... låter det konstigt?

Det är det inte... låt mig förklara hur jag menar... jag har aldrig haft några större svårigheter med ytliga kontakter... ni vet med människor jag inte känner ett endaste dugg... de vet ju inte nada om mig... å eftersom jag ser ut som jag gör (typ tandlös gammal knarkare *L*) så slår jag så att säga ur underläge *L*... det gör jag inte där jag var idag... där vågar jag känna mig vacker och värdefull... visa mig sårbar... för här VET människorna vem jag är... å accepterar mig precis som den jag är... jag vågar känna mig både väldigt naken och trygg... samtidigt.

Jag hoppas verkligen att det syns hur TACKSAM jag är för det... för det är väldigt stort för mig.

Idag så fick jag en present *L*... en schal (stavas det så?)... och jag blev jätteglad för den... den kommer jag att använda mig av mycket... å när jag har den på mig så ska jag tänka på er som gav mig den... inte bara för att jag tyckte den var skitsnygg utan för hur varmt ni välkommnar mig... på alla kramar som jag får... för förtroendet ni visar mig... å att ni får mig att känna mig vacker och värdefull... som jag sa när jag avslutade min föreläsning... kan jag bara ge er en bråkdel av det ni ger mig så har jag gett er mycket.

Skulle jag någon gång (Gud förbjude) tvivla på att det lönar sig att vara drogfri... så ska jag tänka på vilken otrolig BELÖNING det är att få känna sig välkommen... i samhället... precis som den jag är.

Kommentarer :

#1: fanny,ida,louise,hanna och johan

hej svejs :)

vi såg din föreläsning för tredje gången och den är fortfarande lika sjukt bra ! romerska bågar, ullaredsincidenten och göte är våra favoriter :D du är vacker, vi är vackra puss på dig vår värdefulla vän .

skriven
#2: peter

åhhh... jag hoppas verkligen att ni känner hur glad jag blir av att läsa vad ni skriver... det värmer långt in i hjärtat ska ni veta... inte för att jag fattar varför man pallar att se på min föreläsning tre gånger... själv har jag svårt att se en hur bra film som helst två gånger L... ni är mina hjältar... ni vågar släppa in en gammal narkoman i era hjärtan... det är både modigt och väldigt vackert... det är sånt som gör livet värt att leva... TACK!!!

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :