Du blir vad du äter...

... hörde jag någonstans... HEMSKA TANKE!!!.

Jag är verkligen inte någon...


... ängel... å lär inte bli det heller när jag...

tänker jag på vad jag stoppar i mig när jag är ensam hemma... suck... jag blir rädd.
Jag tycker att det är skitsvårt att laga käk till mig själv... blir liksom lättare att dricka massor av kaffe å röka en cigg till.

När jag har mina barn (eller någon vän) här har jag inga problem med att laga käk... då är det skoj att käka tillsammans... nä det är när jag är ensam hemma som mina problem visar sig... det är liksom skittråkigt att laga mat till mig själv... då blir det till slut någon nödlösning för jag fattar ju att det inte är vidare nyttigt att bara dricka kaffe å röka cigg.

Men fan vet...


... om några äggmackor å ett glas mjölk är vad min kropp vill ha.

Jag VILL INTE... bli vad jag äter.

Kommentarer :

#1: Flickan

Hej! Vilken trevlig hemsida ni har på Vågava! Hade inte hört talas om den. Gillar sånt eft jag själv är både vuxet barn och medberoende. Ja long story..

Kommer fortsätta kika på er hemsida och din trevliga blogg=) Ha det gott med ciggen och kaffet!!

(Har inte varit i ett missbruk själv, men cigg och kaffe missbrukas kan jag säga) haha



skriven
#2: xonx

Trevlig blogg :)

Besök gärna min fotoblogg och följg den gärna också :P

skriven
#3: peter

Skoj att ni hittade till min lilla vaaaaaanliga blogg... å vad glad jag blev över att läsa att du gillade våran hemsida... att missbruka droger är inte hälften så jobbigt som att vara medberoende... droger är ju trots allt ett sätt som funkar när jag vill mannipulera mina känslor... det var värre för dem som fanns bredvid och ville hjälpa mig... det förstår jag idag.

Att vara ett vuxet barn tog också lite tid för mig att acceptera... tack å lov så har jag träffat på andra vuxna barn som lärt mig att ta hand om barnet i mig L.

Å det var verkligen fina bilder du hade på din blogg... det är så häftigt med kreativa människor tycker jag L.

(((kram)))

peter

skriven
#4: ingalill

hej vännen. ett par ägg-mackor och mjölk är bra för kroppen. gott, nyttigt (protein) snabbt lagat. lagomt mätt blir man oxå. jag undrar ibland varför jag får motstånd till vissa program och sånt man kan läsa i tidningar. just dessa saker som handlar om kropp och utseende osv. jag kan se till en viss gräns och försöka hitta det sunda budskapet de vill förmedla. men annars får jag kraftigt motstånd till sånt som jag uppfattar tvärt emot, det jag försöker lära mig. att jag kan leva lyckligt om jag förändrar rätt saker. inom mig..jag har ju alltid sökt nåt och alltid i det yttre eller i sånt utanför mig själv. programmet börjar "fästa" och då infinner sig motstånds-känslan till det som propagerar för nåt annat. jag jobbar hårt för att lägga fokus på rätt saker och nu slår pendeln åt det hållet. tack och lov..men med tiden kan jag säkert landa i balans och lagomt av det som finns i media. ha ha.. ja, hur det blivit.. kan tycka synd om de människor som inte levt så som vi, för vi lär oss ett annat sätt att leva. beslut, andliga principer och bekräfta oss själva inifrån och helt rättvist njuta av en äggmacka med mjölk och känna att livet är HELT FANTASTISKT. som jag hört..we can touch reality.. som sagt, med tiden så lägger sig detta men du minns kanske hur det är i början när vi hittat hem. och får upp ögonen..det vi saknat finns inom oss. kram kram ingalill

skriven
#5: peter

Jag kan också känna ett motstånd till medias makt över oss... blir ju påverkad vara sig jag vill eller ej... å det blir jag oftast genom att vilja göra precis tvärtom (de gamla ränderna sitter i L)... det är inte alltid så lätt att bryta de gamla mönsterna för mig... balans är inte det jag har lättast för L... men va fan... man kan bara göra sitt bästa... å som de säger... "så länge jag följer denna vägen... "

Å det ska jag idag också... följa denna vägen... nu ska jag fixa iordning mig å dra iväg på ett möte L

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :