Kaffe...

... dricker jag i mängder... å jag vet inte hur många kort jag tagit på...


... en kaffekopp.

Man kan ju tro att jag ÄLSKAR kaffe... men nä... jag gillar egentligen inte kaffe.

Hade jag njutit av kaffe så tror jag inte att jag hade druckit så ooooooofantligt mycket av denna dryck... jag häller ju i mig flera kannor på en dag... å eftersom jag nu inte tycker om kaffe så gör jag mitt bästa för att ta bort så mycket som möjligt av själva smaken... mjölk och massor av socker.

Man kan ju med all rätt undra varför jag nu dricker kaffe om jag inte tycker om det... å ni ska veta att jag ofta ställt den frågan till mig själv... å jag har rätt många förklaringar faktiskt... vi kan ju ta det från början.

Jag jobbade inom vården en kortare period av mitt liv... en ung förvirrad 18-åring som inte visste så mycket om hur man betedde sig på ett sånt jobb... så jag ville ju passa in... å på det jobbet så dracks det kaffe mest hela tiden... det var inte mycket omvård de patienterna fick eftersom personalen mest satt å drack kaffe rökte en massa cigg (det var på den tiden då detta gick att kombinera i samma rum) och snackade skit... jag har aldrig i mitt liv hört så mycket skitsnack... det skvallrades hela tiden... mest om någon som inte var där den dagen... det verkade inte spela någon större roll om vem man snackade skit om... huvudsaken var att vedebörande inte var där och kunde försvara sig... så när man inte var på jobbet så visste man ju vem det pratades om *L*.

Eftersom jag ville passa in så var jag ju tvungen att dricka kaffe... rökade gjorde jag redan... å det smakade förfärligt... men med MÄNGDER av socker och mjölk så lärde jag mig... och kunde faktiskt känna någon form av tillhörighet.

Mycket snabbt så kändes det som att cigg och kaffe var kompisar... en kopp kaffe var samma sak som att röka en cigg... så kaffe och cigg var blev legalt sätt att ta en paus från arbetet... å det gillade ju jag.

Sen har det bara fortsatt... jag dricker nog mest kaffe för att vara social... utom när jag är hemma för då dricker jag kaffe för att... ja jag vet faktiskt inte... för att jag är van kanske... ha någonting att göra... för att ha till ciggen... ja jag vet fan inte... det enda jag vet är att egentligen så tycker jag inte om kaffe även om jag vant mig vid smaken...

... så konstigt det känns att skriva detta å ha en kopp kaffe stående sidan om... och vetskapen om att jg strax kommer att svepa i mig det nu kalla kaffet... för så är det också... först så är det för varmt att dricka... så då låter jag det stå och glömmer bort det... så det är för det mesta kallt kaffe jag dricker... ja vad ska jag säga... mer än...

... SUCK...

Kommentera inlägget här :