Min önskelista...

... fick jag möjlighet att skriva när jag jobbade med mig själv i ett 12-stegsprogram som jag tillämpar... och det är så jävla häftigt att se hur bitarna börjar falla på plats lite i taget... jag är övertygad om att så länge jag håller mig drogfri och väljer att "tillfriskna" så kommer förr eller senare ALLA mina önskningar att förverkligas... i det 6 steget lyder den sista frågan så här...

•·         Vad föreställer jag mig att jag gör med de egenskaper jag önskar uppnå? Vad ska jag göra med min karriär? Vad ska jag göra på min fritid? Vilket slags förälder, barn, partner eller vän ska jag vara? Var konkret.


Min dröm är att kunna leva i kärlek... det räcker.


Jag vill kunna bli självförsörjande i mitt arbete... där jag vill använda mig av mina tillgångar för att sprida hopp och kärlek på ett konkret och praktiskt vis... jag vill bli behandlad som en tillgång och självklar del av samhället och både ge och kunna ta emot respekt för våra olika tillgångar som vi använder för att tillsammans bygga det samhälle som vi vill ha... ett samhälle där vi respekterar varandras olikheter... kärleksfullt... ett samhälle som ser lösningar istället för problem... det vill jag uppnå i min karriär som seriös föreläsare och så vill jag bli respekterad för mitt arbete i övrigt... för att känna att jag är värd min lön.

Mitt jobb kommer att kännas utvecklande... nya idéer... en struktur som gör utvecklingen möjlig... jag känner mig trygg i att prova nya grepp eftersom resultaten av tidigare utveckling bär mig framåt... jag behöver inte ha någon kontroll utan är helt trygg i strukturen och väldigt öppen för det som finns i nuet... känner mig fri tillsammans med mina medarbetare... trygg i gruppen... trygg i min roll... fri att växa... fri att skapa.

Jag kommer att känna mig ekonomiskt oberoende och ha en trygg inkomst som ger mig möjligheter att göra fria val och kunna känna mig oberoende.


Jag ska flyga hängflyg... gå på möten, skriva i stegen och tillfriskna... resa och uppleva kulturer... tillbringa två månader om året i Indien... umgås med vänner som jag vill vara med... sprida kärlek och positiv anda... le mycket... vara trygg i mig själv... leva fullt ut i nuet... praktisera yoga... äta gott... måla tavlor... anta nya utmaningar... använda mina sinnen... städa... tvätta... klippa gräset... pula med huset.

Min fritid kommer mycket att präglas av intressanta möten med människor... och även med ensamtid för mig själv eftersom jag gillar att vara i mitt eget sällskap... varje dag kommer att kännas som ett äventyr och min fritid kommer att kännas väldigt levande... mycket här och nu.


Förälder... jag vet inte om jag vill bli av med att känna mig otillräcklig som förälder... någonstans så känns det "friskt".

Mina barn ska veta att jag finns där för dem... att jag gör mitt bästa... den tryggheten vill jag ge dem... jag vill också ge dem känslan av att de är unika och älskade av mig för att de är de personer som de är... jag vill att de ska känna sig värdefulla... att de ska lita på mig.

Min föräldraroll är att lyssna, förstå, ta ansvar, finnas till hands, sätta gränser, vara tydlig, ärlig, ödmjuk och kärleksfull.


Barn... jag visar mina föräldrar att jag tar ansvar för mitt eget liv.
Jag behöver även själv bejaka barnet i mig och ge det barnet trygghet och omvårdnad... ta mitt vuxenansvar och tillåta barnet i mig växa.


Partner... ja jävlar *L*... här har jag lite att jobba med *L*.
Ärlig... tydlig... kärleksfull... ödmjuk... min partner ska kunna känna full tillit till mig. Jag ska vara mig själv i en relation och kunna kompromissa och lägga mitt ego åt sidan utan att trampa på mig själv. Tillit är en av de viktigaste egenskaperna i en relation och jag vill erbjuda det jag själv vill ha ut av en relation... en livskamrat att dela livet med... där humor och allvar kan blandas... min partner ska precis som jag kunna vara sig själv fullt ut i relationen... ömsesidig respekt... åtrå... samarbete... djup vänskap... glimt i ögat och massor av bus *L*... jag ska vara förstående... trygg i mig själv... trogen... en bra vän... och så ska jag visa min kärlek... stå kvar när det blåser och njuta när allt är bra... och leva för dagen med den jag älskar en dag i taget... ge bort det som jag själv vill ha i överflöd.


Vän... ärlig och rak... lyssnande... här vill jag vara någon att lita på... som bryr sig. Jag ska också välja mina vänner och skilja på dem och mina bekanta... mina vänner ska få träffa mig som den jag är.


Kort sagt... med de egenskaper som jag önskar uppnå är jag en... kärleksfull människa som lever genom mitt hjärta... i kärlek.

Kommentarer :

#1: ingalill

hej. bättre kan det inte bli. det här måste vara det ultimata och lyckligaste liv man kan önska. det mest befriande och åldras med behag.. det är inte mål som är svåra att nå. och ändå den största livs-glädje man kan tänka sig.. tack för att du finns UNDERBARA människa. ingalill

skriven
#2: peter

Tack till OSS... för att VI ÄR underbara människor... visst är det fantastiskt vad VI kan gör tillsammans... så tack till dig vackra och värdefulla människa.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :