MonaLisa...

... kom jag helt plötsligt att tänka på (varifrån kommer alla mina tankar *L*)... jag har ju träffat henne... eller ja... jag har varit å kollat på den väldigt berömda bilden av henne... hon hänger ju som bekant på ett stort slott i Paris.

Det var sannerligen en UPPLEVELSE vill jag påstå... å jag blev berörd... att en så liten tavla kan ställa till ett sånt spektakel... det är verkligen en STOR liten tavla... jag har aldrig varit med om maken.

På det här slottet... ja museet... fan jag vågar mig inte på att stava till det... Louvren som är ett GIGANTISK museum har ju så mycket mer att visa upp... ja det fanns inte en möjlighet att hinna med allt... jag fick välja vad jag ville se när jag var där... och vad väljer typ ALLA att vilja se när de är där?

Jo naturligtvis MonaLisa...

Jag vet faktiskt inte fortfarande vad som berörde mig mest... den lilla, lilla tavlan... eller...


... det fullständiga KAOSET som uppstod runt henne... hallå Madonna du ligger i lä (tror jag).

Folk var som galna... och det var en väldigt flippad upplevelse... den lilla, lilla tavlan och människors reaktioner när de kom i närheten av henne... helt surrealistiskt faktiskt.

Ja tänka sig... det var som snurrade i huvudet på en helt vaaaaaaaaaaanlig vacker och värdefull människa som mig just nu *L*

Kommentera inlägget här :