Vänner...

... har jag väldigt gott om... jag är otroligt lyckligt lottad.

Mina vänner har lärt mig att bli vän med mig själv... kanske beror det på att jag nu för tiden VÄLJER mina vänner... att jag har lärt mig VÄLJA BORT människor i mitt liv... jag förstår idag att alla älskar inte mig... å att det är helt okej.

Tidigare i mitt liv så ville jag att ALLA skulle tycka om mig... ja jag ville det sååååå mycket att jag liksom glömde bort de som gillade mig som den jag var... och la allt focus på att få människor som inte tyckte om mig att ändra sig... ni vet om jag befann mig i ett sällskap där 9 av 10 tyckte att jag var okej... ja då fick den som inte gillade mig allt min uppmärksamhet... å då kändes det ungefär som om INGEN tyckte om mig.

Vilket VANSINNE...

Idag så är det för det mesta tvärtom... är det någon som inte gillar mig så gör det inte så mycket... det är okej... för jag har vänner som bryr sig... och som tillför mig någonting... en verklig gudagåva... de flesta som jag valt bort vet inte om det... för att välja bort någon behöver inte betyda att jag måste visa det för den människan... nä det går alldeles utmärkt att vara trevlig ändå... säga hej å så.

Ja det låter kanske självklart för de flesta... men så var det inte för mig... eftersom jag inte såg de som tyckte om mig utan bara dem som inte gjorde det så kände jag mig alltid misslyckad... värdelös... och ensam.

Tack till alla mina vänner... gamla som nya... ingen nämd ingen glömd men ni ska veta hur viktiga ni är för mig och att jag älskar er hur mycket som helst... några av er sa åt mig att ni skulle älska mig tills jag lärde mig att älska mig själv... och nu förstår jag vad det var ni menade... och att det var sant... TACK...

Kommentarer :

#1: Jan Andersen

Hej Peter...

Det er jo min historie du skriver der, min ven...

Jeg tycker om dig, big time... :-)

Kærlige tanker... Din ven fra Danmark, Jan...

skriven
#2: peter

Jag tycker om dig också min vackra och värdefulla vän... det är en gåva att ha vänner som dig.

(((KNUS)))

peter

skriven
#3: ingalill

hej peter.. och tack för att du delar m dig av dina upplevelser och erfarenheter. det är så häftigt att få ta del av.. låta det sjunka in...och se att så är det ju..varför har jag inte sett det...ja, du vet hur vi fungerar. vill bara tacka dig för att du ger så mycket av dig..till de som vill ha.KRAM KRAM happy halloween. ingalill

skriven
#4: Kicki

Hej Peter å TACK för ditt tips...d känns konstigt med de orden för d har jag aldrig tänkt om mig själv...ska försöka få upp lappen bara!!...d du skriver om vänner..har sagt upp kontakten med mina som jag trodde va min allra bästa vänner...d va d jobbigaste jag gjort men idag vet jag att d va d bästa för mig...d sööög verkligen ur mig all min energi...sen när jag behövde en axel att luta mig mot så fanns d inte där...näe äkta vänner minns där i ur och skur å dessa ska man vårda med kärlek...tack igen för alla dina kloka ord...

skriven
#5: ~B

~Rösta i Min Blogg (:

skriven
#6: monika

Hello! Jag väntar med spänning att få se din dagens outfit!! Häftig lördag det va =)

skriven
#7: peter

Att dela med mig av mina upplevelser har blivit en naturlig del av mitt liv... det beror väl mest på att jag delar denna vana med de flesta av mina vänner och att jag på det viset äntligen förstått att jag inte är konstig eller annorlunda på något vis... så tack till oss vill jag säga.



Mitt tips för att få goda vänner är att göra sitt bästa för att vara en god vän... trots allt så finns det ju bara en människa som jag kan förändra... mig själv... sen tror jag nog att eftersom många av mina vänner och jag är väldigt öppna mot varandra spelar stor roll... vi tar oss tid att lyssna på varandra.



Å istället för att rösta på vem som klär bäst i grått så tänker jag på begäran lägga ut dagens outfit i mitt nästa inlägg på bloggen... kan tyvärr inte lova att det ska bli ett återkommande tema L.



Ja denna lördagen blev vad VI gjorde den till... häftig och kärleksfull.



(((kram)))

peter

skriven
#8: Fredrik A. Renström

Så härligt med många vänner... :-)



ha en skön söndag!

skriven
#9: peter

Ja det är fantastiskt och jag är en väldigt lyckligt lottad kille... ha en underbar söndag du med.

(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :