Älskar... älskar inte...

... är verkligen något att tänka på ibland tycker jag.

Tänk om det hade varit så enkelt...

... plocka på blomman så var det klart.

Jag sitter här och funderar lite... om jag är singel så kan jag sakna tvåsamheten... å när jag är ihop med någon så saknar jag singellivet... nån som känner igen sig?

Å det handlar ju inte bara om det... det finns massor av område i livet då jag har svårt att bestämma mig... ni vet... vill både ha kakan och äta den... helst samtidigt *L*.

Jag kommer till många T-kors i mitt liv... där jag är tvungen att välja... höger eller vänster.
Mitt problem kan vara att jag inte riktigt kan släppa taget om hur det hade blivit om jag gått åt andra hållet... det spelar liksom ingen roll att det gång på gång har visat sig att det känns så himla skönt att ha gjort ett val... att liksom vara på väg *L*... första biten är skitlätt... nytt... spännande... å så.
Det är oftast när det har gått ett tag... när jag har kommit en bra bit på vägen så att säga... då kan det bli lite tråkigt... känns som om det inte händer något å jag börjar bli trött i benen.

Så har det varit många gånger i min drogfrihet också... i början så var det fantastiskt och jag kände mig så stolt över mig själv... varje dag var en vinnardag... sen började jag vänja mig... det hände inte så mycket längre... en sida i mig ville att jag skulle "glömma bort" vad jag fått... å få mig att vilja göra förändringar... helst omedelbart... igår.

Jag har tack å lov någon slags kontakt med mitt förstånd... å då säger det till mig att ställa en fråga till mig själv... "vad skulle kärleken göra nu?"

Den frågan får mig att stanna upp... lyfta blicken... å fortsätta att gå... framåt.
För även på den drogfria vägen kommer jag fram till T-kors... nya val... och förstår att jag behöver inte titta bakåt... tänka så mycket på hur det hade blivit om jag valt den andra vägen... å att livet pågår nu... inte för en stund sedan... lever jag inte här och nu så missar jag T-korsen... å går rakt fram med blicken i marken... rätt ner i diket på andra sidan *L*.

Älskar... älskar inte... är lätt för mig idag... jag väljer älska *L*.

Kommentarer :

#1: Jazzylicious

Den var riktigt bra :)

Den ska jag använda imorgon :)

skriven
#2: peter

L... roligt att höra.

Hoppas att ni får riiiiiiiiiiktigt skoj.

skriven
#3: Knisse

Hej min vän och "far"...

Förstår vad du skriver om, det där med att sällan vara nöjd med saker som det är :) Och sedan det där med att göra val, aj aj, vad svårt det kan vara. Men det är tur att vi har "verktyg" som gör det hela en aning enklare. Hoppas du mår bra? Kram NA-Dottern s

skriven
#4: peter

Hej min vän... skoj att du tittade in på min blogg L... å påminde mig om vilka häftiga verktyg vi har L... tror jag ska plocka fram mitt favoritverktyg tacksamheten nu å njuta lite av denna fina dag L.

(((kram)))

skriven

Kommentera inlägget här :