Att ge upp och...

... KAPITULERA... är något jag kan göra dagligen *L*.

Trodde länge att det betydde typ förlora... att det var ett nederlag att kapitulera... men det är det inte längre.
Tvärtom så kan det kännas oerhört befriande att ge upp ibland.

Ta det här med sommaren...


... det är läge att släppa taget om den för i år *L*.

Å genom att ge upp så öppnas ju nya dörrar... det finns massor av fördelar med att kapitulera för att sommaren är slut... t.ex. att se fram emot...


... vintern *L*... det är ju inte helt fel att leka i snön *L*.

Ja fan... nu kan jag ju inte hänga kvar i sommaren som har tagit slut... verkligheten ser jag utanför mitt fönster... sommaren är slut... vara sig jag vill eller ej... å det är när jag KAPITULERAR inför detta faktum som de nya möjligherna visar sig.

Det var likadant med drogerna... visst var jag ledsen över att det inte funkade att droga sig längre... hade ju massa positiva upplevelser från då allt började... kunde sakna möjligheten att fixa till mitt självförtroende snabbare än snabbt... drogerna fick ju mig till en början att slippa se verkligheten som den var... hur rädd jag var å allt det där... det var inte lockande att träffa mig själv på riktigt... i verkligheten.

Kändes skitjobbigt att ge upp och KAPITULERA... som om jag liksom hade kastat bort det mesta av mitt liv.

Idag så är jag skitglad över att jag hade modet att ge upp... ALLTING har förändrats till det bättre i precis ALLA område i mitt liv... jag hade faktiskt inte ens i mina vildaste drömmar vågat tro att livet kan vara så här bra... är det någonting jag möjligtvis kan ångra (å egentligen så finns det ju ingen mening med det *L*) så skulle det vara att jag inte lärde mig vinsterna med att KAPITULERA tidigare.

Det är så jävla skönt att slippa stå och stånga sig blodig på en massa skitgrejer och se möjligheterna istället för att fastna i problemen.

Att KAPITULERA ger mig friheten att välja lösningen istället för problemet *L*... så nu ska jag kolla om jag har mina vinterkläder kvar *L*.

Kommentera inlägget här :