Kaffe & treo...

... var tipset jag fick.

Så nu har jag laddat upp efter ett besök på apoteket i stan...


... dubbla treo och en kopp kaffe.

Förhoppningsvis ska den lite udda kvällsfikan få mig att sova min vanliga skönhetssömn inatt... för inte fan vill jag uppleva gårdagens natt en gång till... fy fan för tandvärk... jag var ytterst nära att ge upp och åka in till akuten natten som gick... och jag är jävligt glad att jag inte har några droger eller sprit hemma... för när det gör så ont vet jag knappt om jag inte gör precis vad som helst för att slippa värken.

Dagen idag har varit helt okej... så jag har förhoppningar om att klara av natten också... och ringa till min tandläkare imorgon och se om han inte kan skriva ut ett recept på pencilin till mig... och det är nästan så att jag har planer på att be honom skriva ut citodon också... fall i fall de två dagarna innan pencilinet hunnit verka skulle bli för jobbiga... för att ha ont gillar jag inte... inte alls faktiskt...

... jaja... imorgon är en annan dag...

Kommentarer :

#1: Henrik

Hade en aha-upplevelse en gång när jag hade tandvärk och inte ville ta Citodon. Jag fick Orudis av min tandläkare, en fantastisk tablett som tog bort smärtan utan att snurra till skallen. Den hade jag säkert hatat när jag var aktiv, he he!!



Kram Henrik

skriven
#2: peter

Tack för det tipset... jag får se hur det känns när jag vaknar imorgon...



... en dag i taget...



(((kram)))

peter

skriven
#3: Elvira

Håller alla tummar för att det funkar nu då..

Det är faktiskt lite så med pencillin åxå, ta dubbel tablett första gången, så höjs koncentrationen i blodet, å den funkar lite förtare, det tar ju nästan ett dygn annars innan den börjar verka.



Citodon är kodein, ingen hit alls, om man har minsta tendens att gå igång på kemikalier..men som sagt, dumt att ha ont i onödan.



Nattinatt o kraaam

skriven
#4: peter

Nä jag drar mig in i det längsta för att gå på citodon men gör det för ont så tvekar jag inte att ta det som krävs...



... huvudsaken är att inte hålla det hemligt utan att prata med de som förstår och be om hjälp om det behövs...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :