Ytlighetens...

... ytterligheter.

Ja det skojade vi om på lunchen idag... hur det snart är ett minne blott att jag ska behöva slänga mig med fraser som... "det är insidan som räknas"... nä nu när jag ska få tänder så ska jag kasta mig in i den RIKTIGA världen... där vi blir bedömda på hur vi ser ut och till viss mån även vad vi presterar... inte fullt så viktigt men kan funka om man drar in fett med stålar på det... stålar funkar ju trots allt alltid... eller hur?

Jag gled omkring på mina rullor idag... med denna nya insikt om att det viktiga är hur du ser ut... och jag har tränat in en jävligt fräck och otroligt proffsig sväng när jag glider in på Mc-Donalds för att köpa mig en milkshake (banan för det tycker jag låter trendigt)... jag ser skitcool ut när jag lite lagom noncalant puttar upp mina RayBan i pannan och beställer.
Nästa steg som jag funderar på är att ta lite tid på mig när jag går upp på morgonen och väljer vilka kläder jag ska ha på mig... måste ju få in ett annat tänk där... skita i vädret, temperaturen och andra sådana ovesäntliga grejer... det viktiga är ju för fan att vara snygg... om det innebär att jag blir sjuk på kuppen så får jag väl ta den smällen... eller hur?

Jag är lite osäker på hur det är med rökningen... är det inne eller inte inne att röka?

Ja det är med spänning jag kastar mig in i mitt nya liv... livet där det är utsidan som räknas... och jag får nog fan ta ett extra snack med tand-doktorn också... jag skiter väl i om mina tänder ser naturliga ut... fan ge mig kritvita filmstjärnegaddar direkt... för med ett par sådana i munnen så kommer ni ju att älska mig så mycket mer... eller hur?

Kommentarer :

#1: Elvira

Sarkastiska dojjorna på idag? ler

SJÄLVKLART älskar alla dig massor mer med vita tänder, å helst med cigg i mungipan..insidan är helt ute..fan har inte tänkt på det, men du har nog rätt där...



Va på fotbollsmatch idag, samma mysiga gäng, samma placering..jag sitter mellan två storrökare, minst sagt lustig känsla. Övervägde en stund att bli fotbollsrökare..typ, ta ett par bloss BARA när det är match, men lät bli...vill ju ha glass i sommar:)



Kram kram

skriven
#2: Anonym

äntligen har du hajjat galoppen, blir glad att du har kommit dit hän att du har förstått, att det är utsidan som räknas i många sammanhang, dessvärre så är det så.

fan det är verkligen dags att gå vidare, skaffa dig ett riktigt jobb, släpp att det flummet som har suttit fast i under hela din "drogfria" tid.

kom fram, kom upp från den skitiga källaren och visa det du hade kunnat vara för länge sen om du inte hade varit så förbannat rädd för att utvecklas.

men jag blir uppriktigt glad, gå vidare för fan din gamla träbock, från skogarna.

skriven
#3: Fotofix

Hoppas du har haft en trevlig dag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

skriven
#4: peter

Jag gillar satir... jag gillar att kunna skratta åt mig själv och mänskligheten... och satiren är ett undebart vapen för att få lite distans till verkligheten för att se hur den ser ut...



... att jag ska klippa mig och fixa ett jobb kan ju vara en idé L... kanske ska kombinera det med att ta bort "flummstämpeln"... jag har en plan L... för jag är nog inte hälften så flummig som många vill tro...



... mer kommer att visa sig L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :