Nu är det strax dax...

... vi drar till Barcelona.

Jag har börjat att packa... och vi har biljetter... inte bara till flyget utan även till fotbollsmatchen där Zlatan förhoppningsvis debuterar... Barcelona FC mot Mancester City... woow... det känns nästan STÖRRE än min nya...


... JÄTTESTORA resväska.

Tidigt på fredag morgon så sitter vi på ett flyg från Kastrup på väg till Barcelona... min JÄTTESTORA resväska ligger förhoppningsvis i lastutrymmet... och i min JÄTTESTORA resväska ligger mina springskor... för de ska fan med på resan... och i min nya JÄTTESTORA resväska finns det utrymme för dem... och mina träningsbrallor... och en massa annan skit... förhoppningsvis så ska jag ändå ha plats över till hemresan... så att jag kan få med mig en tvättäkta Barcelonatröja med nr 9 på ryggen (ni får gärna gissa vem som har det nummret).

Nu ska vi inte bara se på fotboll i Barcelona... nä vi ska nämligen deltaga på ett världskonvent... tillsammans med flera tusen drogfria narkomaner från hela världen... vi snackar om väääääldigt många tusen människor som tydligt visar att det finns ett liv att leva utan droger... att det snart inte längre spelar någon roll var någonstans på vår runda planet du befinner dig... det går att tillfriskna nästan överallt.

Och det är så himla häftigt att få tillhöra denna underbara gemenskap... och att den på många sätt är betydligt större än vad jag insett... än... inte bara att den finns överallt... nä jag tänker faktiskt på att själva 12-stegsprogrammet får mig att upptäcka mig själv... och fått mig att våga vända blicken inåt... och samtidigt fått mig att förstå skillnaden mellan självcentrerad och gudscentrerad... så att jag idag kan ta del av denna fantastiska gemenskap och alla dessa människor som jag kommer att träffa i Barcelona... det är fan STORT... ja... även detta större än min JÄTTESTORA resväska.

Fan jag längtar... strax dax...

Kommentarer :

#1: Eva T

Hej min Vän !

Jadu å vi lär synas där, om inte annat så hörs vi, visst............Kram

skriven
#2: peter

Jag är övertygad om att vi hörs... bägge två L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :