Trött...

... av allt springande.

Jag fick en order av min personliga tränare efter dagens springrunda... eftersom jag har stenkoll på hur lång tid min runda tar så kunde vi se mönstret...


Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5,,,

... ja ni fattar... det går lite långsammare för varje dag... och han berättade för mig någonting som jag konstigt nog inte hade en tanke på... trots träningsvärken... trots att jag trillar ihop på kvällarna... trots att min kropp SKRIKER... STOPP!!!

Den har ju för flera dagar sedan fattat att jag behöver ta en paus... en ledig dag att vila upp mig på... så imorgon får mina löpardojor stå kvar på... 

 
... skohyllan (bilden är ett montage, vanligtvis så ligger skorna slängda i hallen).

Nu behöver jag verkligen min personliga tränare... får göra mitt bästa så att jag inte gör som senast då jag hade en personliga tränare... ja ni läste rätt... jag har haft en personlig tränare förut... han visade mig ett träningsschema det var tänkt att jag skulle följa när jag började på mitt gym... sen avslutade han med att säga att tiden mellan träningarna var väldigt viktig... att det liksom var då det hände grejer... så jag tog han på orden... jag är fortfarande mellan två träningspass... och det har jag varit i rätt många år nu.

Vi snackade om detta jag och min springtränare... han är ju en programkille... och vi vet båda att vi inte är sjukare än våra hemligheter... han har lovat mig att ge mig en knuff på måndag när jag vilat färdigt... så att jag fortsätter min träning då... men nu har jag tagit paus... trumtrumtrumtrumtrumtrum (mina fingrar knackar rastlöst i bordet)... vad ska jag göra nu?

Kommentera inlägget här :