Nu kör vi...

... igång med årets upplaga.

Fem veckor framåt så flyttar vi VågaVa till stranden på Tylösand... med start idag... äntligen!!!!



Och jag hälsar alla som vill varmt (fyndigt sagt va?) välkomna ner till oss på Tylösand... om ni går ner bakom Gessles hotell och förbi solgården (det är där det bjuds på levande after beach-musik varje dag kl.16.00) så leder en nybyggd bro er ner till stranden... där hittar ni oss vid vår nya...


... hjärtflagga (vi hade inte råd med ballonger i år *L*).

Om inget alldeles jättekonstigt hänt så har vi också hunnit med att sätta upp ett nät så att vi kan spela lite beachvolley... om man nu vill det... hos oss gör man vad man vill... badar, sover, spelar spel... chillar... ja ni fattar... hänger på stranden... mat får man lösa själv... det finns några av oss som är lite för lata att ta med eget käk och vi går upp till Punch för att käka lunch kl.13.00... tror det kostar 75 kr eller nåt sånt... garanterat skitbra käk... men det väljer man naturligtvis själv om man har råd med.

Har man svårt att ta sig ut till Tylösand eller kanske är lite rädd för att åka dit själv så är det bara att trilla ner på VågaVa vid 09.00... och åka med oss till stranden... vi åker prick 09.30 från stan... och om inget annat sägs så åker vi hem vid 16.00-tiden.

Jag hoppas att träffa er på stranden... så att vi tillsammans kan njuta av det vackra Tylösand.

Kommentera inlägget här :