Munnen full...

... av persilja.

Jo så var det idag... persilja som jag hade vräkt i mig i stora mängder för att bli pigg så att jag kan komma igång med springeriet igen... fick ju ett tips om att jag behövde fylla på med järn... och det är tydligen persilja fyllt av... jag lär mig nya grejer hela tiden... så jag rusade till affären och köpte två påsar persilja... eftersom jag ju nu är en intensiv beroende ut i mina fingerspetsar så började jag ju tugga persilja redan inne i affären... jag vill ju bli pigg... direkt omedelbart... helst igår.

Kände mig som en snattare när jag stor i kassan och skulle betala...


... med munnen full av persilja (denna bilden är arrangerad vill jag gärna påpeka)...

... inte för att jag tror att det var någon annan än jag som la märke till att jag hade fullt av persilja i min mun, men jag kan garantera er att det kändes precis som om jag såg ut som på bilden ovan... ingen behaglig känsla vill jag lova.

Men nu sitter jag då äntligen här hemma och väntar spänt på att persiljan ska slå på... jag tycker mig känna mig en aning persiljepåverkad... men... nja... det kickar inte riktigt än... kanske förväntar jag mig för mycket???

Kommentarer :

#1: Elvira

..väntar på att persiljan ska slå på?

fniss

Vissa ränder går som sagt aldrig ur..

Tror du får äta några dagar innan du märker någo..OM du märker något, för oftast måste man ha lite järnbrist för att märka effekten..

Ett tips är C vitammin, det går snabbare för kroppen att ta upp järn då, o skippa the o kaffe, för det har motsatt effekt..

Shit, vilket utlägg..hehe..men just järn är jag typ expert på efter en massa år med järnpiller

Lycka till med löperiet, jag tycker du är såååå duktig ska du veta, ruskigt impad..

Massa kramar

skriven
#2: peter

Intressant det här med kaffet... det hade jag ingen aning om... har ju fått för mig att just kaffe är uppiggande...



... C-vitamin ska jag nog få i mig för jag har laddat upp med frukt här hemma... springeriet är "bara" ett experiment som jag testar för att kolla en pryl... vad jag kollar vet jag inte riktigt... än L...



(((kram)))

peter



skriven
#3: Hillevi

Det låter ju nästan som persiljemissbruk :)

skriven
#4: Maja.

Haha så sjukt skön bild! Var skönt att läsa att den var arangerad dock, det där är ju ett praktexempel på när man ska säga till att någon har något grönt fastnat i tänderna:)

skriven
#5: Eva T

Hej min Vän !

En gång i tiden tänkte jag smycka en tand med en sten, då när alla andra hade diamanter eller guldhjärta/stjärnor mm.

Då skulle jag eller ville jag vara lite annorlunda. Efter som min favoritfärg är grön så tänkte jag att en smaragd ska jag ha !

Men så råkade jag se en kändis i en tidning, detta var jag tror på 80/90 talet. Denne någon hade en dylik, tror det var Bowie eller Jagger skit samma.

Å det såg ut som han hade persilja eller spenat på tanden så jag blev allt lite full i skratt av bilden men tyckte den såg lite "äck... ut !

Kontentan blev att jag satte aldrig i något smycke i munnen alls.

Kram ))

skriven
#6: peter

Helt klart ett missbruk... jag har svårt med att göra saker och ting lagom L... du vet allt eller inget...



... och visst är det väl ändå i detta läget man ska säga åt någon att han eller hon har fått någonting på sina tänder... hur jobbigt det än hade varit så tror jag att vederbörande hade blivit tackksam över att ha fått veta L...



... att bara få ha tänder i munnen räcker för mig... L... diamanter är ju som bekant en kvinnas bästa vän... och jag är trots min fåfänga väldigt mycket man L... hoppas jag...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :