Nu jääääävlar...

... så är jag fan tvungen att få tummarna ur.

Vi pratar städning... vi snackar att det snart ska komma gäster... fan... då kommer jag inte undan.

Och det handlar inte om att "hålla upp en fasad" heller... nä det handlar bara om att visa respekt för min skolkamrat och vän... inte klasskamrat utan skolkamrat och det är lite skillnad för hon är en av dem som gått före i den utbildningen som jag valt... och hon ska praktisera hos oss på VågaVa... vilket vi naturligtvis ser fram emot.

Jag har ett stort hus med massor av plats och det är helt självklart att bo hemma hos mig... grejen är bara att jag inte städar så ofta... mina 15 minuter om dagen funkade ett tag (rätt länge faktiskt)... enda nackdelen var att jag städade så jävla grundligt så jag fortfarande står där med rena garderober och massor av tomma utrymme medans alla mina prylar hamnade på ett bordet jag har på min övervåning... vilket för övrigt var mitt målarbord...


... så ett av resultaten av min städning blev att jag städade bort mitt måleri... suck.

I ett försök att ta tag i kaoset så började jag flytta över prylar till mitt gästrum... så länge... ni vet... ska bara... sen... imorgon... suck.

Ja ni fattar... nu har jag inget gästrum heller... och snart kommer det gäster... det är med andra ord dax för att gå till handling... planen är enkel... att flytta prylarna till mina tomma städade garderober och till mitt gigantiska utrymme under min trappa... som har stått helt tomt hur länge som helst nu... jag hade för stora planer om ordning och reda... det skulle byggas om och fixas för att kunna ha ordning på allt som hamnade där...


... så mitt rena utrymme under trappan blev ännu ett... ska bara... sen... imorgon... suck.

Så här sitter jag och skriver om att röja upp i mitt hus... och jag kan riktigt känna hur jag vill göra precis vad som helst utom det jag behöver göra... städa... hur alla mina tankar handlar om... ska bara... sen... imorgon... suck.

Kommentera inlägget här :