Håll dig till "vinnarna"...

... tycker jag är ett himla bra förslag.

Jag förstår om en och annan reagerar och tycker att det låter lite... ja hur fan det nu kan låta... ni vet... det låter ju bättre att hjälpa och stödja förlorarna... ändå så är det ett uttryck som vi i vår drogfria gemenskap slänger oss med... och som jag ser det så finns det finns en jävligt bra anledning till det... och som har lite med våra traditioner att göra... ni som är med i gemenskapen har hört talas om begrepp som attraktion istället för marknadsföring... att det helt enkelt funkar bättre.

När jag håller mig till "vinnarna" så mår jag bättre... för de som jag räknar som "vinnarna" är personerna som tar hand om sitt eget tillfrisknande... vågar se problem som förtäckta lösningar och en möjlighet till utveckling... kort sagt "vinnarna" är människor som vägrar att leva som offer utan istället tar del av livet på livets villkor... jag gillar att hänga med människor som gillar att leva... för det smittar... och jag vill också vara en vinnare... så jag tänker fortsätta att hänga med vinnarna... jag är av den mycket enkla åsikten att om jag vill lära mig spela fotboll ska jag hänga med fotbollskillarna... inte hockeysnubbarna.


... i mitt liv som missbrukare så fanns det inga vinnare... bara vinare... "öhhh"... den var dålig.

Kommentarer :

#1: Birgitta

Åter på jobbet och kopplar av.....



Håller med - den var dålig..........

skriven
#2: peter

Ja riktigt usel faktiskt L... och dra på trissor... jag lyckas faktiskt koppla av trots att jag fortfarande har semester ;-)...



(((kram)))

peter

skriven
#3: Birgitta

Så dålig var den inte.. (fniss ). Som mycket annat i livet så blir det bättre andra gången ...

skriven
#4: peter

Så sant så sant... erfarenhet är underskattat... och övning ger färdighet ;-)...



(((kram)))

peter

skriven
#5: Birgitta

Förväntar mig fler roligheter....

skriven
#6: peter

Hupp... lättare sagt än gjort... tror att det behövs en träff över en god måltid för att utveckla den rätta känslan för fler roligheter L.



(((kram)))

peter

skriven
#7: Birgitta

Tid och plats....

skriven
#8: peter

Dag dato så vet jag bara att jag ska vara i Stockholm den 20 september och jag håller på att fixa för att kunna komma upp den 19... men under nästa vecka ska alla bitarna kunna falla på plats L... och då ska du få...



... tid och plats.



(((kram)))

peter

skriven
#9: Birgitta

Låter trevligt.....

skriven
#10: peter

Det tycker jag med...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :