VågaVa...

... vacker & värdefull.

Jag hade tänkt att ha en lugn dag här hemma och börja packa lite inför resan till Fårö imorgon... men så fick jag ett meddelande om att det fanns ett intresse för att köpa några av våra fina T-shirts... "Vacker & Värdefull"... så det blir en sväng ner till dn stora staden idag också för att slänga in en låda av dem i min bil.


Vi har köpt en herrans massa T-shirts med ett tydligt budskap som vi säljer för en hundring.

Jag har också hunnit med att fixa en resa till Stockholm inför ett möte där den 20 september... funderar lite på om jag ska åka upp den 18 eller 19 september... ska kolla upp ett boende till ett hyfsat pris och fundera lite till... först så ska jag iallafall åka till Gotland och Fårö och köra några yogapass på stranden där... och en massa annat naturligtvis... bl.a en väldigt spännande fotbollsmatch med en viss Zlatan på plan... hua hua vad skoj det ska bli att se honom göra comeback i en viktigt kvalmatch mot Ungern... Forca Zlatan.

Kommentarer :

#1: Yvonne

Jag skulle gärna vilja ha en sån t-shirt =)

skriven
#2: peter

Det kan vi fixa... hör av dig till min privata mail [email protected] så löser vi det praktiska.



(((kram)))

peter

skriven
#3: Alex

Hej Peter! Jag köper väldigt gärna en sådan, skulle va skitnajs om du tog med en medium nästa onsdag om ni kommer då :) hoppas du kommer ha det fint i Fårö ! Kram

skriven
#4: peter

Ring och påminn mig är du snall så fixar vi det.



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :