En julklapp till mig själv...

... köpte jag igår.
.
Eftersom jag inte har köpt massor av julmat (en skinka gör ingen jul) och jul-pyntat någonting speciellt i Brännebassalt... så har jag lyckats köpa mig en julklapp till mig själv på mellandags-rean... någonting som jag konstigt nog har saknat... hör och häpna... en välfungerande dammsugare.
.
Värsta tysta monsterdammsugaren ska hjälpa mig att hålla rent i mitt hem.
.
Så nu håller jag på att dammsuga så det står härliga till hemma i Brännebassalt... golv, möbler, ja allt som kommer i min väg när jag far fram som värsta batteri-kaninen mellan över och undervåning... knappt att jag hann sätta mig ner och blogga.
.
Att köpa en julklapp till mig själv tycker jag är en kärleksfull handling... det kanske låter egoistiskt... men vad skulle det vara för fel på att vara lite snäll mot mig själv... jag är ju faktiskt den personen som jag umgås med dygnet runt... vara sig jag vill eller inte... och ska jag vara ärlig så är jag själv den personen som jag snackat överlägset mest skit om... någonsin... det finns ingen i hela världen som pratat mer skit om mig än jag själv... och jag tycker fan att det är på tiden att jag börjar behandla mig själv som jag vill bli behandlad... vill jag ha en ny dammsugare... ja då ska jag fan ha en ny dammsugare ;-).
.
Om några timmar ska jag in i fängelset... men nuförtiden så är det inte för att själv bli inlåst... nej... min kompis ringde nyss och frågade om jag ville hänga med och hålla ett NA-möte på kåken i Halmstad... vi är några stycken som får lov att komma in på fängelset och föra budskapet vidare om att det finns ett nytt sätt att leva... ett drogfritt liv i frihet som den som önskar kan ta del av... och vad vi har att säga är att det funkar över all förväntan... man kan bli av med en önskan att använda droger trots att man är narkoman... det är sant.

Kommentera inlägget här :