Helt tomt...

... mellan mina öron.
.
Och jag undrar om det är bra eller dåligt... det känns ju en aning frustrerande när jag sitter/ligger här i min säng och ska blogga... jag kommer helt enkelt inte på någonting att skriva om... det riktigt ekar mellan mina öron... men samtidigt så kan det kännas riktigt bra att vara lite tom i huvudet... ett vitt blad är ju det bästa utgångsläget för att kunna skriva vad som helst... och det kanske ska vara lite tomt innan dagen börjar för mig.
.
Det känns riktigt bra att kunna ligga i sängen och skriva... och där ger jag min MacBook Air kraftiga pluspoäng... men än så länge har jag massor kvar som jag behöver lära mig innan jag får det att funka som jag vill... det är annorlunda och mycket nytt med att byta från PC till Mac... och jag blev irriterad över att inte kunna synkronisera min iPhone med min Outlook som jag la in på min nya dator... efter nästan tre timmar i telefonen så fick jag reda på att min Outlook för Mac var så jävla ny att det inte funkade... än... och det stör mig... precis som det här med att lära mig trixa och fixa med vår hemsida (www.vagava.nu)... jag får ge det ett tag... eftersom jag ju går i skolan nu för tiden så har jag lärt mig att jag fortfarande kan lära mig nya saker... så jag har hopp... och tror att det blir hur bra som helst till slut.
.
Det kan vara lite svårt att förstå hur det funkar innan jag lärt mig se mönstret.
.
Nu ska jag vakna... gå upp och fixa frukost och se vad denna dagen har i sitt sköte... och ta mig fan... lite skoj att skriva ett så här riktigt jävla tråkigt inlägg på min blogg... för nu kan det ju bara bli bättre...

Kommentera inlägget här :