Vig...

... är historia för mig

Herrejävlar vad snabbt jag förvandlades från en hyfsat vig snubbe till att bli vig som...


... typ... ett kylskåp.

Stön och stånk när jag tar på mig skorna och på yogan kändes det som om jag gått upp flera hundra kilo... och jag fattar fan inte... de måste lagt sig på hela min kropp eftersom jag fan inte ser dessa extra kilo... eller så har jag "bara" blivit gammal... möjligtvis en kombination... kanske är detta en "träningskada"... att det är först efter att man börjat träna på allvar som man känner sig otränad... för visst är allt mitt kubbande på löparband och i skogen en form av seriös träning... eller hur?

Det är lite som att bli rökfri... alla snackade om vilka fantastiska fysiska belöningar som väntade på mig... och jag ska ärligt säga att de belöningarna väntar jag fortfarande på... en av de enda verkligt märkbara fysiska förändringarna är att mitt luktsinne har förbättrats... och jag vet inte ruíktigt om jag tycker att det är så himla bra... detr finns gott om lukter som jag gärna sluppit att känna...

... nu vill jag inte påstå att det var lönlöst att bli rökfri... nä nä... tvärtom så tycker jag att det var ett av mina bättre beslut... men inte av den anledningen som jag kanske förväntade mig... nä belöningen var inte av fysisk karraktär (ska jag vara riktigt ärlig så kanske jag har fått en smula bättre flås men det är inget jag tänker på) utan mentalt... mentalt är varje rökfri dag en dag där jag är märkbart betydligt friare mentalt... svårt att förklara men väl värt att uppleva... jag kan rekomendera rökfriheten... helt klart.

Träning kan vara samma sak... för visst fan mådde jag bra av att gå ner och köra ett yogapass fast jag inte hade lust... och just idag så är den belöningen både fysisk och psykisk... visserligen var det jobbigt att känna mig som ett kylskåp när jag tränar...


... men det är fan skönt att ha använt mina muskler... rent fysiskt.

Kommentarer :

#1: Yvonne

Muskler väger mer än fett =)

skriven
#2: peter

Shit... muskler??? kan det vara så enkelt L... fan, det är nog risk för det...



(((kram)))

peter

skriven
#3: Jonas

Hejsan! jag går på njudungsgymnasiet och jag gick på hemsidan som var skriven på visitkorten du delade ut efter föreläsningen där. Och så trillade jag in här. Du ger mig en sådan glädje när du skriver! Jag har bläddrat runt lite i bloggen å läst om lite allt möjligt. Fruktansvärt intressant och tänkvärt. Och jag känner sådan lycka när jag läser det!



ohh shit jag borde verklige´n plugga matte nu, men jag fastnade verkligen. Hit återvänder jag snart!



Kram!

skriven
#4: peter

Vad glad jag blev av att läsa din kommentar... din mattelärare kanske inte delar den glädjen L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :