Oj, vad nära...

... det var igår.

Det var inte många centimetrar som saknades för att det skulle bli närkontakt av tredje graden med...


... inte mindre än TVÅ älgar på vägen hem från staden.

Jag har krockat med älgar förut... och haft en oerhörd tur... en gång lyckades vi sakta ner till ca. 15 km/tim innan vi körde på älgen... ändå gled den över huven... tryckte in hela framrutan och la sig nästan i knät på oss i framsätet... bilen var som gjord av papper när den tunga älgen kom glidande...

... en annan gång lyckades jag styra ut en bit i vägen och älgen träffade "bara" sidan på bilen... det blev ändå omfattande plåtskador... älgar är skittunga... och definitivt inte någonting som jag vill köra på... så visst blev jag rädd igår när det från ingenstans hoppade upp inte mindre än två älgar på vägen framför mig... tack och lov så var det snorhalt i just den kurvan så jag körde betydligt långsammare än vanligt... och hann med någon centimeter till goda undvika att krocka med dessa jättestora djur...


... det finns en anledning till varför man sätter upp dessa skyltar...

... som människorna från ett annat land (jag vill inte nämna av risk för att jag då skulle hetsa mot en folkgrupp... vilket men igår vann de handbollen mot oss) gärna monterar ner och plockar med sig hem... och då ska ni veta att i deras land finns det ju inte ens några älgar... så jag undrar vad ska de med skyltarna till?

Nä nu är det bråttom... jag är på väg in till stan och vill hinna med en springerirunda... och vem vet... kanske springer jag på älgarna... för jag bor ju i en älgskog... eller fan kan man säga så... att man "bor i en älgskog"?

Älgskog kan ju betyda mer än en skog fylld av älgar...

Kommentarer :

#1: Anna

Önskar dig en trevlig tur i älgskogen :D

skriven
#2: cecilia

h ihiiii.. jaa du är för rolig du.. ha de roligt i älgskogen.. du.. ((( kram )))

skriven
#3: peter

Ja det ska jag...



... gillar älgskogar... L...



(((kram)))

peter

skriven
#4: cecilia

de kan jag tänka mej att du gör..L.. äsh nu vart jag ju lite röd bakom skärmen .. men det kan ju inte du se .. som tur är.. hihiiii.. ((( kram )))

skriven
#5: peter

Det är roligt med ordvitsar L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :