VågaVa - Dokusåpan 1-0...

... efter den första riktiga regndagen.

Fast å andra sidan så hade vi fått nog vid 14.30-tiden och då åkte vi hem... så det är ju möjligt att deltagarna i dokusåpan kom ner till stranden efter att vi hade åkt hem... och de jobbar kanske även på helgerna... men det kändes i alla fall som att vi tog "ledningen" i en tävling som de inte ens vet om att de är med i... vi har ju tävlat mot Surf-peter i flera sommrar nu utan att han har en aning om det.

I vilket fall som helst så var vi på stranden i tid även denna morgon... och det var riktigt roligt att vi fick några extra deltagare på morgonyogan... min första yoga i regn någonsin... och det var bara helt ljuvligt att yoga i regnet... lite magiskt faktiskt... och det är inte det enda som är magiskt på våran strand i Tylösand...


... promenaden till vårt lunchställe är vidunderligt vacker när vi går längs Tylö bäck...

...
Tylösand har många ansikte... och jag tror att man måste uppleva det med alla sina sinnen för att förstå hur magisk denna strand är... jag kan fortfarande inte förstå varför människor inte vill uppleva det fantastiska med en regnig dag på stranden... man kan ju ändå inte bli blötare än när man badar, vilket i sig var helt underbart ljuvligt i det varma vattnet ... och ett varmt sommarregn kan vara en mycket behaglig upplevelse... tro mig.

Vi var där idag... det var inte dokusåpan... hihi... 1 - 0 till oss.

Kommentera inlägget här :