Inte så snabbt...

... men ganska långsamt.

Jo så är det nog allt med lite av varje i mitt liv just nu... långsamt kan man komma långt... inte för att jag kom så mycket längre när jag sprang i morse men jag fick ju njuta av den friska lite fuktiga försommarluften några sekunder extra... skönt att få tummarna ur och dra på mig springdojorna (det har ju blivit lite si och så med mitt springeri den senaste tiden).


Det är sagolikt vackert på min springrunda... och en ren fröjd när det är lite fuktigt i luften.

Det är inte bara springeriet som går långsamt för mig... mitt stegarbete går i snigelfart och vi ska inte prata om mitt städprojekt... dammsugaren är inte det verktyget som slits ut så snabbt hemma hos mig... inte gräsklipparen heller... jag hade tänkt att jag skulle klippa gräset denna helgen för första gången i år... men fan vet... det är lite väl fuktigt ute idag... och snart börjar ju dagens fotbollsmatcher... jaja det är inte hela världen... det är faktiskt ganska fint med en sommaräng utanför fönstret.

Jag är drogfri... så även om det går lite långsamt idag så får jag gjort betydligt mer än jag någonsin fick när jag knarkade och söp... visserligen så kunde det vara ett våldsamt tempo lite då och då... men även om det kunde gå fort så hände det fan... ingenting... någongång... det blev bara snurrigt... idag så gör jag faktiskt det jag ska göra... visst det kan ta lite tid ibland... men det blir fan gjort.

Kommentarer :

#1: Lisa Andersson

du och många andra ger mig hopp!!! :)

Och genom att läsa ditt inlägg kom jag fram till att jag behöver ju inte alls städa idag haha

KRAAM

skriven
#2: peter

Hupp... det var som fan... det smittar visst L... men håll med om att är vi bara drogfria så har vi gjort vad vi ska idag.



(((kram)))

peter

skriven
#3: Bekele

Välkommen tillbaka........till löpningen.

skriven
#4: peter

Tack!



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :