Nu ska jag klippa mig kort...

... riktigt kort.

Jag tänkte först att jag skulle raka huvudet... men efter att jag varit och beställt tid hos min frisör så talade hon om för mig att så inte riktigt skulle bli fallet... och eftersom jag lyssnar på min frisör och låter henne bestämma så är det ju bara att kapitulera... hon förstår sig på klipperi betydligt bättre än vad jag gör... hon är ju trots allt frisör *L*... men en sak vet jag... och det är att jag vill klippa mig kort... tror jag...


... det är iallafall min tanke när jag kliver in genom dörren till min frisör... att klippa mig kort.

Det hela började när jag stod på toaletten i en tågvagn på väg till Köpenhamn... och tittade mig i spegeln... och jag har inte som helst problem med att titta mig själv i spegeln... tvärtom faktiskt... jag gillar att spegla mig... ibland så dansar jag faktiskt framför spegeln... eller visar mig själv helt nya karatesparkar... och... det måste jag erkänna... det händer att jag drar in min mage framför spegeln också... och ser lite extra stark ut.

Men när jag tittade in i spegeln på tågtoaletten så slängde jag en blick bakom mig själv... där satt en spegel på väggen som var lutad i en vinkel som gav mig en möjlighet att se mig själv bakifrån... i en vinkel lite snett uppifrån till råga på allt... och jag gillade inte vad jag såg... fan... vilken chock och se mitt eget ofrivilliga håravfall... min flint... min första reaktion var att jag måste gömma den genom att raka av mig ALLT hår på hela kroppen... direkt... meddetsamma... igår... vilket trauma.

Men nu har det gått någon vecka... jag beställde en tid hos min frisör... och nu ska jag gå dit och låte henne bestämma... men jag ska fan ändå säga åt henne att jag inte längre vill leva i förnekelse... jag vill vara en vuxen man med flint... och möjligtvis en korthårig vuxen man i flint... sen får jag se vad hon gör... det ska bli spännande.



Kommentarer :

#1: Daniela

Faaaannnn Va Go du e =)

skriven
#2: peter

Tack fina du L... å nu är jag korthårig också L.



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :