Ajaj,ojoj...

... lät det när jag steg ut bilen nyss.

Som en blixt från en klar himmel kände jag till min stora förvåning av att jag tränade igår... träningsvärk... va fan... jag är ju en Zumbasnubbe... inte fan ska väl en Zumbakille kunna få träningsvärk?

Men så är det... ajaj,ojoj när jag kliver ur bilen... och jag blev helt ärligt väldigt förvånad.

Vi på VågaVa har ju blivit sponsrade av mitt gym (Form) och fått ett vip-kort som gör det möjligt att tre stycken åt gången från VågaVa kan träna gratis på gymmet... och som ni förstår så är jag jätteglad och tacksam över att vi har fått denna möjlighet... men... (ja det finns ett men)... det innebär ju samtidigt att jag själv kommer att tillbringa mer tid på gymmet... och inte bara dansa Zumba eller yoga mig... nä nu ska det ju tränas på "riktigt".

Jag gick omedelbart till min PT (personliga tränare) Hasse och bad om hjälp... och han la upp ett program till mig... så att jag förhoppningsvis slipper få ont i knäna när jag springer på löparbandet... och stretchar ordentligt efter min träning... om ett tag funderar jag på att be honom berätta hur man bär sig åt för att få tillbaka sexpacket som jag vill minnas att jag hade på min mage innan jag blev rökfri... hur svårt kan det vara egentligen?


Om några veckor så är jag säkert lika vältränad som vilken landslagskille som helst.

Kommentarer :

#1: Bekele

Träna på riktigt..... Ska bli väldigt intressant att följa upp.Det sägs att sit ups och core/pilates pass att återfå ditt Six pack. Fast du ser ut som en Eight pack kille.... Lite grymmare än alla andra!

skriven
#2: Mia

hehe.. läste någonstans att åldern tar ut sin rätt... och då gällde det en 34 åring... hahaha hur skall det då gå för Peter... men jag hejar på här som vanligt i alla fall...;-))

kram mia

skriven
#3: peter

Jag ska göra mitt bästa... hur långt det räcker vet jag inte... det jag vet är att jag inte är ensam om att gå och träna och det är nog en förutsättning om det ska bli något resultat... vari resultatet kommer att bestå i vet jag inte L... sexpack är kanske att sikta lite för högt... men lite sexigare kanske (om det nu är möjligt L)...



... vi syns på gymmet Bekele... vågar du testa på ett Zumbapass?



(((kram)))

peter

skriven
#4: Bekele

Been there, done that... Det är färdigdansat på gymet! Jag tränar...

skriven
#5: peter

VI tränar L... yogan på onsdagar kl. 12.00 är brutal... ett tips om du vill träna hårt...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :