Mer metadon och subutex...

... vill regeringens "experter" dela ut till narkomanerna.

Och ni som känner mig vet ju vad jag tycker om det... eller rättare sagt vad jag inte tycker om det... jag är ju livrädd för alla dessa kemiska "lösningar" på mänskliga problem... för jag tror på fullt allvar att vi människor är mer än biologi... och vem är det som som bestämmer vad som är "normalt"?

Anledningen till att man vill skriva ut mer Metadon och subutex är att det räddar liv... ett ganska tungt argument eller hur?

Och visst är det säkert en och annan som slipper dö av sitt missbruk... men till vilket pris?

Personligen så tycker jag att det är helt sinnessjukt att dela ut mer "medicin"... och då vet jag ändå att det funkar för en och annan... men jag tycker att det är att underskatta människan... för det behövs inga droger för att bli drogfri... det är min absoluta uppfattning... och jag påstår inte att mitt sätt är rätt sätt... jag säger bara att mitt sätt är mitt sätt... och enligt mig så är det bästa sättet att bli drogfri väldigt enkelt... ja förbluffande enkelt faktiskt... sluta peta i dig droger så blir du drogfri.

Att du kanske blir sugen på droger när du lägger av är inget att oroa sig för... drogsug är helt ofarliga... däremot så kan du behöva hjälp med att trappa ner ett benzomissbruk... och jag rekomenderar en alkolist att be om hjälp för att bryta sitt missbruk eftersom det kan vara direkt livsfarligt att sluta supa omedelbums... däremot så tror jag att de flesta andra droger (inklusive heroin) bara är att plocka bort och sluta peta i sig... du kanske blir väldigt sjuk i några dagar... men det går över ganska snabbt.

Sen tycker jag att man kanske har fått en möjlighet att ta itu med själva problemet... som naturligtvis inte har ett skit med drogerna att göra... vi knarkar ju inte för att vi är dumma i huvudet... nä vi petar i oss droger för att slippa ta ansvar för våra egna liv.


Det finns säkert någon som tycker att jag är helt dum i huvudet nu... det bjuder jag på.

Kommentarer :

#1: Mia

Jag är nog inte rätt person för att kommentera... är för dåligt insatt... men jag tror inte vi alla är lika... det som fungerar på den ena, kanske ej funkar på den andra...

Att kunna komma tillbaka utan medc eller Antabus måste ju vara det optimala... men jag är den första att ställa mig i kön för att Gratta de som även är tillbaka med Antabus... måste vara härligt att kunna jobba, resa, ha fam. eller vad man nu väljer i sitt liv :-) Att vara tillbaka, överleva... det är ett mirakel...

Livet är inte enkelt... och det finns inga enkla svar... säger de som vet... ;-))



kram mia



Kram Mia

skriven
#2: Mia

http://www.youtube.com/watch?v=Uc4nD_rZBC0

skriven
#3: Mia

vem minns inte den underbara Kent... http://www.youtube.com/watch?v=J5RdjEvvN8A

skriven
#4: Mia

och när man behöver glömma allt, då tar man en låt som denna.......http://www.youtube.com/watch?v=arpZ3fCwDEw&feature=channel

skriven
#5: peter

Alla sätt är bra utom de dåliga... personligen är jag grymt tacksam för att jag inte blev erbjuden en medicinsk behandling när jag blev drogfri...



... att vara helt ren är en underbar känsla av total befrielse... och en väldig närhet till livet på riktigt...



... tycker jag...



(((kram)))

peter

skriven
#6: Hulda

Tänk va många vi är, utan några substantiella missbruk som också söker äkta närhet till livet? Problemet är möjligen "gränsöverskridande"?

:-)

skriven
#7: peter

Jag tror att lösningen har en förmåga att gå över alla gränser L... för visst behöver vi alla äkta närhet...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :