Lite funderingar...

... på det där med fattigdom.

Vi håller ju på med ett EU-projekt just nu på VågaVa... och vi ska se till att fattigdomen försvinner i Europa innan årets slut... och... det ska väl inte vara några problem... en baggis för den som är lite händig... och... det är vi ju... händiga... och jag har ju lärt mig att ALLT går att fixa med silvertejp, ståltråd och en polygrip... så hur svårt kan det vara egentligen... vi har ju flera månader på oss. 


Att utrota fattigdom kanske inte riktigt är så enkelt som det låter... eller???

Nä, jag tror faktiskt inte att vi kan göra så himla stor skillnad... men jag tror faktiskt att vi kan göra någonting... och att om alla gör någonting så blir det en himla massa gjort... ni vet... många bäckar små.

Det känns bra att göra någonting... och vårt lilla bidrag till fattigprojektet har inte så mycket med pengar att göra... vi har inriktat oss på en annan slags fattigdom som faktiskt känns en smula mer relevant i vårt land... för även om vi har ett relativt välstånd i lyckolandet Sverige så finns det ett stort problem med utanförskap... att vi isolerar oss och blir allt ensammare... och det är i mina ögon en slags fattigdom som jag tycker är värd att uppmärksammans... kanske för att att jag av egen erfarenhet vet hur mycket det betyder att kunna känna gemenskap ..... att at att att att att at at att att att atta tta ata (hoppsan... jag snöade visst in på hur varför jag hela tiden stavar fel till ett så enkelt ord som... att... 5 gånger av fem så skriver jag... at... jag har ta min fan blivit för snabb för mitt tangetbord... herregud)...

... var var jag nu?

... ja just det... fattigdom... att det mycket väl kan handla om att hamna utanför... i utanförskap.

Kommentarer :

#1: mia

Idag kan man bara le i din Blogg hehe hoppas resten av dagen går bra ;-))

kram Mia

skriven
#2: peter

Jodå... eftersom jag ju slippar att göra saker och ting ensam går det för det mesta väldigt enkelt och bra...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :