Meditation...

... är väldigt flippat.

Jag tror... jag vet inte men jag tror... att många uppfattar meditation som rätt flummigt... och att jag kom att tänka på det just nu beror på en flippad snubbe vid namn David Lynch... en allkonstnär som alldeles nyss satt i min morgon-TV och berättade att han mediterade två gånger om dagen... och driver en stiftelse som bl.a. handlar om att lära barn meditera... alla barn och i synnerhet barn med diagnoser som t.ex. ADHD... där han berättade om att meditation gjorde underverk och till slut kan göra medicinering överflödig.

Och det gillar jag att höra... jag är helt övertygad om att jag var/är en klockren ADHD-unge... att påstå något annat skulle vara att förneka min egen personlighet... att jag sen inte vill sätta en diagnos på mig själv är en helt annan sak som handlar mer om att jag är okej som den jag är... och inte behöver peta i mig mediciner för att vara lite mer "lätthanterlig"... inte för mig själv eller min omgivning... utan att jag är en vaaaaanlig vacker & värdefull människa... varken mer eller mindre.


Att det kan finnas tillfälle då jag har svårt för att acceptera min skönhet är en helt annan sak.

Kommentarer :

#1: mia

Tror oxså Meditation är bra... om man nu kan koppla av så :-)) själv får jag spader efter en liten stund..... tycker det börjar klia lite här och var eller så får jag myrkrypningar i kroppen.... antagligen en träningssak det där...

Här vakna jag upp idag till en skrattande Charlie, som petade mig i munen och näsan... hehe urmysigt :-)) men du ser mer rädd och förskräckt ut denna söndag hahaha va ser du för något tro? ;-))

kram Mia

skriven
#2: peter

Det är som du säger en träningsak... och att hitta sitt eget sätt att meditera på...



... jag är nog bara lite nyvaken L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :