Strax dax...

... för en stund med Zlatan.

Och det är en intressant match... mot Chievo som ligger strax bakom Milan i tabellen... men som vanligt så är jag mest intresserad av hur det går för Zlatan eftersom jag ju är en sann Zlatanist... byter Zlatan lag så hänger jag med... så länge han inte börjar spela i AIK... för det hade jag inte klarat av... då hade jag utvecklat mitt allt mer groende intresse för speedway... som väcktes av en dam från Vetlanda som fick mig att öppna mina ögon för den av mig helt bortglömda sporten... men var sak har sin tid... och jag skulle bli minst sagt förvånad om Zlatan skrev på för AIK... så om en halvtimme så sitter jag framför burken och kollar på Italiensk fotboll... forca Milan... forca Zlatan...


Det gick inte så bra sist jag kollade på Zlatan... men va fan... även solen har sina fläckar.

Kommentarer :

#1: mia

Fotboll är inte min grej... Robert och Sandra brukar gå på ÖIS matcher, men frågar någon mig om fotboll... så säger jag HEJJA GAIS hahaha alltid retar det någon... ;-))

Men visst, det är onekligen kul att kolla när Zlatan bangar in lite mål... killen är onekligen duktig :-))

Kram Mia

skriven
#2: mia

Jag har ju flera vänner som är olika eller lagda åt andra hållet... och jag har stor respekt och ödmjukhet mot våra allas olikheter... vi har alla rätt att få finnas till och leva fullt ut hur vi vill!

Så kanske jag får ge "Reklam" åt denna sida hos dig oxså... jag lägger in den på alla ställen jag kan...läs och se videon.... säger jag till alla!



http://www.asiktstorped.se/totally-unstraight/bar-nagot-lila-den-27-oktober-for-att-saga-en-sjalvklarhet/



Kram Mia

skriven
#3: peter

Herregud... inte en siffra rätt ju L... heja blåvitt!!!



Alla är vi lika unika... och vad som är ena eller andra hållet beror ju faktiskt lite på vem man lyssnar på L... eller hur?



Jag gillar mångfald... det blir liksom mer att väla mellan då L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :