Verkligheten...

... är väldigt... verklig på nåt sätt.

Jag snackade lite med min vän "bonden" på väg in till stan idag... och det tog ett litet tag innan jag fattade att han inte fattade ett endaste dugg när jag började prata om mina senaste tekniska apparater (läs min nya iPhone)... han lever i en helt annan verklighet... en sån med kossor och getter... och en massa andra levande djur.

Så vi började prata om mer påtagliga grejer som rör sig i den lite mer fysiska verkligheten där vi bor... vi började prata om... vildsvinen... och hur de bara blir fler och fler.


Vildsvin är listiga rackare och inte så himla lätta att få korn på för jägarna.

Och det är nästan så jag blir lite rädd... hur många kan de bli innan de börjar bli farliga för oss människor som bor ute i skogen... kan de vara farliga (vildsvin ser ju fruktansvärt farliga ut)... när behöver jag ta med mig ett gevär ut på skogspromenaden... kan jag gå ut i skogen i framtiden eller har vildsvinen tagit över då?

Det som jag fick reda på idag av min vän bonden var att vildsvinsstammen ökar hela tiden... att de är listiga och svårjagade... och att de tack och lov är väldigt skygga... än så länge iallafall.

Verkligheten i verkligheten är verkligen spännande...

Kommentera inlägget här :