Vardagen...

... kom på besök.

Och det är väl som det ska vara... det är ju första dagen på jobbet efter min semester.

Vi kom hem ganska sent igår efter att ha tillbringat ett gäng dagar på Fårö... konvent... och jag har väl kanske inte tänkt så himla mycket på vad detta konventet gav mig... föränn nu då, när jag satte mig här och skrev... och jag kan känna lugnet i att ha laddat mina NA-batterier... snackat med min sponsor... gjort lite service genom att köra yoga-pass... ja herregud det är fan en historia för sig... regn-yoga är numera ett begrepp i NA-kretsar eftersom två av tre pass genomfördes i regn... vi var faktiskt några tappra yogisar som trotsade vädret och om jag ska vara riktigt ärlig så gillar jag regn-yoga på stranden... det ger liksom en extra dimention till upplevelsen... ja nästan snudd på två faktiskt ;-).

Annars så var kom jag då äntligen iväg och kollade på en av Fårös riktigt turistfällor till slut... raukarna... jag har ju aldrig riktigt fattat tjusningen i att åka och kolla på stenar... hur jävla skoj låter det egentligen på en skala från 1-10... men i år så hamnade jag med ett glatt gäng som gjorde denna upplevelse till en minnesvärd stund på stranden... och jag får allt erkänna att jag gillade den utflykten skarpt... det var verkligen någonting lite extra.


Jag tillhör nu skaran som gärna besöker stranden på Fårö och gläds åt att uppleva raukarna. 

Det är skönt att vara tillbaka i vardagen också... tror jag... helt ärligt så har jag väl inte riktigt hunnit känna efter än... får väl se hur det känns när jag står på scenen i Stenungsund på torsdag och föreläser igen... det var ju några veckor sedan sist.

Jaja... idag är idag och jag tar ju som bekant en dag i taget... och idag så ska jag lära mig någonting nytt och prova på att gå på ett Zumba-pass på mitt gym... jag har inte en blekaste om vad det är för någonting så det ska bli spännande... och eftersom någon på gymet rekomendera mig detta så får jag ju ge det en chans... den som inte vågar vinner ju som bekant ingenting heller... så min "vardag" idag är att prova någonting helt nytt... fan vad häftigt... det är fan fest hela veckan alla dagar året runt i mitt liv... thoho... Zumba, zumba... hör ni så fräckt det låter... Zumba...

Kommentera inlägget här :