Zumba...

... har gjort sitt intåg i mitt liv.

Så stod jag där då... ännu en gång skulle jag göra ett försök att dansa i grupp tillsammans med en massa andra människor... som vanligt nästan uteslutande brudar även om jag till min stora glädje fick se två andra killar på Zumban idag... kors i taket och oerhört skönt ska ni veta... det känns betydligt enklare med några fler killar i gruppen och att slippa vara ensam snubbe.

Ni som känner mig vet ju hur det har sett ut med mig och mitt dansande... min karriär som jazzbalettsnubbe är ju snudd på en klassiker... och inte fan var det mycket bättre för något år sedan på gymmet... bodydans eller va fan det hette... herregud... det är fan komik på hög nivå... nä Zumba verkar vara lite mer för mig... jag är inte nog inte äldst ens en gång *L*... alla åldrar och skitskoj... svettigt skitskoj... äntligen.


Zumba var roligare än vad jag kunde föreställa mig... betyg... fem av fem VågaVa-gubbar.

Kommentarer :

#1: Elvira

jaså du har åxa fastnat? Skitskoj, håller med, men shiiiit så kondiskrävande...å det där med stegen, det är lite spännande sista kvarten, när benen lever sitt eget liv..som spagetti-välkokt:))

skriven
#2: peter

Hallå min vän... skoj att se dig här på min blogg... ja jävlar vad jag blev svettig... men det var ju så himla skoj att jag knappt hann med att märka att jag blev trött L...mitt knä gillade inte riktigt Zumba men det skiter jag i... än så länge L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :