Ett oväntat besök...

... satte fart på mig.
.
Jag skrev ju om att jag skulle göra ett försök att ta upp en gammal rutin... att städa 15 minuter om dagen... men mitt minne kan vara lite kort ibland så det hade jag inte en endaste liten tanke på när jag kom hem igår... utan jag satte mig istället framför min dator och trixade och fixade med ett sätt att få in egna filmer på bloggen... tills jag fick ett samtal om ett oväntat besök... och då blev det fart på mig... för även om besöket blev inställt så räckte det med tanken på ett besök för att jag skulle få syn på min disk... och att det låg rätt mycket skräp lite här och där.
.
I en rasande fart försvann både disk och skräp... för inte fan ville jag att mina besökare skulle se hur stökigt det var hemma hos mig just då... och det finns väl en hel del att säga om att det... både på ont och gott... men jag tror fan inte att jag är ensam om att hellre visa upp en lite mer putsad fasad än den som jag själv kan nöja mig med... och det är en sida av mig själv som jag kan leva med... men... vad skönt det var att bli av med disken och skräpet... och även om jag nu inte hann med att dammsuga innan jag fick besked om att besöket var inställt och jag återgick till filmfixandet... så slog det mig att jag hade fixat mina 15 minuter den dagen... och jag tror nog att jag är kapabel att göra det idag också... för fan... 15 minuter är ju ingenting... men tillräckligt länge för att jag ska hinna dammsuga stora delar av mitt hem... och sätta på en maskin tvätt.
.
Rabatterna behöver jag inte städa... de sköter ju sig själva som ni kan se här.
.
Idag vad det första gången som jag sköljde min näsa... för säkerhets skull gjorde jag det två gånger... och jag blev faktiskt förvånad över hur skönt det känns med en sköljd näsa... så nässköljning är någonting som jag verkligen kan rekommendera... det ska bli spännande att se hur det påverkar min yoga... det var länge sedan det var så här lätt att andas genom näsan... en stor skillnad... fan vad mycket skräp jag vant mig vid att ha i min näsa... också... och när det gäller nässköljningen så är det samma sak som med mina 15 minuter städning om dagen... det bli bara gjort om jag gör det.

Kommentarer :

#1: Birgitta

Fniss....nästa steg är väl tarmsköljning...ska bli intressant och läsa om det på bloggen......



Kram

skriven
#2: peter

Nja... där går nog gränsen ;-)...



kram

peter

skriven
#3: Mia

Tänkte på dig när jag såg denna hehe ett nytt äventyr att träna på kanske ;-))

kram Mia

http://www.youtube.com/watch?v=27DDqnnZiF0&feature=related

skriven
#4: peter

Vilka snubbar ;-)... woow...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :