Förkortningarna...

... som jag kanske borde ha lärt mig.
.
Vi i NISNA ska ha ett DSK-möte idag... och det finns en jättestor möjlighet att jag kommer att väljas till RKM... och då kommer jag att åka på RSK-möte i Göteborg nästa vecka... och då behöver jag lära mig ännu fler förkortningar... för det kryllar av förkortningar i NA... nästan som när jag gjorde lumpen faktiskt... för i det militära så gillar man ju också att göra om ord till enstaka bokstäver.
.
Nu har jag varit med rätt länge i NA och hunnit lära mig en hel del av alla våra förkortningar... men jag skulle ljuga om jag påstod att jag har koll på alla... för det har jag inte... och tack och lov för så är jag inte längre är rädd för att inte ha full koll... jag vågar t.o.m. erkänna när jag har gjort fel... och det är skönt.
.
Jag erkänner att det inte finns några som helst möjligheter att fotografera denna bild.
.
Om jag kommer att klara av att vara RKM och representera  distriktet på RSK-mötena vet jag inte... än... men jag vet att jag vågar göra mitt bästa... och det räcker långt... för jag behöver inte kunna alla dessa förkortningar... det finna massor av människor som jag kan be om hjälp och fråga om det är någonting som jag inte fattar... för en sak har jag lärt mig... och det är att jag tillhör en gemenskap där vi hjälper varandra... jag kommer inte att behöva göra någonting ensam... det räcker att jag gör mitt bästa... och ber om hjälp när jag behöver det... och jag behöver inte låtsas att jag fattar alla förkortningar... vilket jag inte gör... än.

Kommentarer :

#1: Gabriella

Hej peter. Har en hatkärlek till alla förkortningar. Vi pratade en del om det i helgen faktiskt. bra när man kan dom och man slipper säga hela långa ordet som det kan vara ibland. och visst kan man fråga någon och det tänker jag göra till dig nu. Vad betyder RKM och RSK? Kram Gabriella

skriven
#2: peter

RKM betyder regionskommittémedlem... och RSK betyder regionservicekommitté... tror jag ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :