Glömde...

... mina träningsgrejer idag.
.
Denna dagen känns konstig... det beror troligtvis på att jag glömt mina träningsgrejer och kommer att missa en av mina måndagsrutiner... mitt zumbapass... det är fan nästan så att jag har funderingar på att åka hela vägen hem (typ 8 mil fram och tillbaks) för att hämta min träningsväska... jag får ta en funderare på detta senare idag.
.
Undrar om jag håller på att bli senil?
.
Igår när jag sov på ett vandrarhem i Göteborg så sprang jag omkring som en yr höna hela morgonen och glömde bort grejer mest hela tiden... visserligen så tror jag att mycket av det berodde på att jag stressade... och att jag inte hade mina vanliga morgonrutiner att luta mig mot... men idag så glömde jag ju trots att jag befann mig i mitt egna hem... mina träningsgrejer... och då faller ju hela min måndagsplanering... träningen på eftermiddagen kan jag visserligen klara mig utan... men rutinen efter jobbet... jag slutar klockan 17.00... går till gymmet... dansar zumba klockan 17.30 - 18.30... duschar går till MC Donalds och handlar mig en hamburgare... några kycklingvingar... och en milkshake... sen drar jag till ett NA-möte där jag lite lätt skamfyllt smaskar i mig denna måltid medans det läses pamfletter och delas ut brickor för drogfri tid.
.
Intensiv träning och mängder av fläsksvålar byggde denna vackra kropp.

Kommentarer :

#1: Gabriella

Stackars dig. Senil är du inte. ( kanske lite för mycket att tänka på) Efter några dagar hemma är du säkert tillbaka i dina rutiner.. Kram gabriella

skriven
#2: peter

Funderar på att åka och hämta mina träningsgrejer ;-)...



kram

peter

skriven
#3: Birgitta

Hhm......foto från tidigt 2000-tal eller ?....kände inte riktigt igen dig.... ( fniss )



Kram

skriven
#4: peter

När jag var i Indien... 2009.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :