Tekniken...

... får följa med ut i trädgården.
.
Här sitter jag på mina rengjorda trädgårdsmöbler och bloggar samtidigt som jag kisar med mina ögon mot solen... så skönt att känna vårens värme i min trädgård... humlor som som surrar och fåglar som kvittrar... ibland så hör jag även mänskliga ljud från någon traktor som passerar en bit härifrån eller ljudet från en såg långt borta... annars så är det helt lugnt... inte en levande själ så långt ögat kan nå... bara jag och min trädgård.
.
Tekniken får gärna följa med mig ut i trädgården... det passar mig väldigt bra.
.
Jag har precis slängt i mig en korv som jag grillade på tunnan där jag eldar upp vinterns skräp... jag och min dotter skrattade gott när vi grillade korvarna... det var väldigt varmt och gick i ett rasande tempo... vi lyckades i alla fall få av dem från grillnätet innan de blev helt förkolnade... men ack så mumsigt det var att äta årets första utomhus-grillade korvar.
.
Detta är nog den bästa tiden på året i Brännebassalt... inga knott och precis lagom skönt varmt i solen... kan man ha det bättre?

Kommentarer :

#1: Anonym

låter härligt. Man borde ha semester på våren så man kan njuta av den. det går ju så fort. Ett tu tre så är all grönska utsprucken. så heter det va? Säger varje år att jag ska se till att följa våren närvarande och njuta, men det blir si o så med det. men jobbar på det. men har ju min hund som ser till att jag är ute mycket som tur är. ha det bäst där ute på landet.

skriven
#2: peter

Ja det går snabbt för naturen att anpassa sig till en varmare årstid... det gäller att vara med för innan vi hinner blinka så är det julafton igen ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :