Semestern...

... försvann.
.
Det blev inte så mycket semester för mig i år heller... några dagar ledigt här och där men inget som jag skulle vilja kalla för en samanhängande semester... dels så har jag ju inte direkt haft något direkt superdunder strandväder eller valt att resa någonstans långt, långt bort vilket väl i.o.f.s. kan vara en förklaring... men jag har istället valt att spara mitt semesterkrut till en längre resa i vinter... sitter just nu och letar efter det billigaste sättet att flyga fram och tillbaka till Indien... och det ser just nu ut som att jag kommer att hamna i Dehli i mitten av december.
.
En vintermånad i Brännebassalt tänker jag utan att blinka offra på en Indienresa.
.
Väl i Dehli så ska det väl inte vara så himla svårt att hitta ett flyg till Goa eller något annat skönt och soft ställe i Indien... och samtidigt så finns det ju utrymme för en "liten" utflykt till ett eller annat spännande ställe i detta stora land... en månad är kanske inte så lång tid men jag tror ändå att det tillräckligt med tid för att uppleva lite av upplevelsen... jag gör ju trots allt mitt bästa för att leva enligt devisen "en dag i taget".
.
Men idag ska jag inte åka till Indien utan till VågaVa i Halmstad för ett jobbmöte... och resten "semestern" tänker jag jobba med vårt VågaVa-hus i Ljungby... semesterbadet får vänta någon månad till... för en sak har jag bestämt mig för... det är inte färdigbadat för mig detta året... att bada i Indien funkar också.

Kommentera inlägget här :