Sommar...

... i mina lurar.
.
Medans jag snickrar lite i Ljungby så lyssnar jag på sommar, sommar, sommar i P1... eller rättare sagt på SR Play i min iPhone... jag bara älskar detta program... och jag har både skrattat och gråtit samtidigt som jag sågat till ännu en fönstersmyg på VågaVa-huset.
.
Jag älskar teknikens under när jag själv kan bestämma när, var och hur jag vill lyssna på ett program... det ses säkert som en självklarhet men för mig är det någonting som jag gläds mycket åt... att kunna lyssna på sommarprogrammen hur och var jag vill är kanon... och att kunna lyssna medans jag snickrar gör arbetet lätt och tiden flyger iväg samtidigt som jag skapar någonting bestående.
.
Det finns så mycket jag kan ta del av och lära mig något nytt av varje enskild dag.
.
Sommar är ett fantastiskt program... en människa åt gången som berättar sin egen historia... intressant... roligt... gripande... och ofta härligt befriande mänskligt... vi är alla lika unika... var och en på sitt eget personliga sätt... och det berikar mina dagar på ett intressant sätt eftersom det alltid finns något nytt att lära sig... varje dag.

Kommentera inlägget här :