Konventkommitémöte...

... i Halmstad klockan 14.00.
.
Idag så börjar vi planeringen och jobbet med Halmstads sommarkonvent... har ni vägarna förbi så är ni mer än välkommna att titta in tlli vår NA-lokal på söder klockan 14.00... vi behöver all hjälp som vi kan få för att rodda ihop vårt årligt återkommande konvent... för så är det ju... ett konvent roddar sig inte själv.
.
Även nästa år är det tänkt att vi ska ha ett strandmöte på vårt fina sommarkonvent.
.
Jag tänker nominera mig själv till en servicepost eftersom jag varannat år vill göra lite mer än att "bara" hålla i strandyogan som ju blivit en tradition för mig... i år har jag tänkt mig att försöka mig på att få hålla i programmet... det har jag gjort förut och jag känner ju lite folk både här och där som jag skulle vilja se som talare på konventet... men jag får väl se om det finns fler än jag som vill att jag ska ta hand om den biten innan jag går händelserna i förväg... det kan ju mycket väl vara någon annan som också vill göra den servicen... och det hade ju varit kanon eftersom jag tycker om att det finns flera att välja på till våra serviceposter... det borgar lite mer för att det blir rätt man/kvinna på rätt plats... och det vill vi ju alla.
.
Satta precis in mina linser igen och det är så jävla skönt att slippa glasögonen även om jag inte ser riktigt lika klart med mina linser som med mina glasögon... jag har månadslinser och brukar låta dem sitta i typ hela tiden (även på natten) så förhoppningsvis så klarar jag se ordentligt på hela min Indienresa nu... och det vill jag ju eftersom det säkert finns en hel del som jag vill se... i säkerhets skull tar jag med mig ett par linser i reserv och om det blir strul med mina ögon även mina glasögon fast jag hoppas på att slippa behöva använda mig av dem.

Kommentera inlägget här :