Mina ögon...

... bråkar med mig.
.
Det ser ut som om jag varit i slagsmål... när jag tittade mig i spegeln i morse var mina ögon nästan alldeles igenmurade... svullnaden från igår hade vuxit... detta trots att jag tagit ut mina linser... och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken... vänta tills svullnaden går ner av sig själv eller åka till doktorn.
.
Jag kan ju fortfarande se och det gör inte ont men jag är ändå en liten smula orolig.
.
Jag ser hur bra som helst fortfarande även om jag är tvungen att använda mina glasögon när jag ska läsa något... och det är inte utan att jag längtar efter att få slänga in mina linser igen... har ju vant mig vid att ha linser och gillar inte riktigt att behöva använda mina gamla glasögon... men t.o.m. jag fattar att jag kanske ska vänta lite innan jag stoppar in linserna igen... åtminstone till svullnaden lagt sig.
.
Att jag sen känner mig lite stressad eftersom jag ju åker till Indien om en dryg vecka är väl inte så konstigt... stressad och samtidigt lite orolig... orolig för att det gäller mina ögon... att kunna se ordentligt är viktigt för mig... och himla praktiskt... utan glasögon eller linser kan jag inte läsa en tidning... texten på min telefon eller dator... och i det perspektivet så är det väl inte så konstigt att jag blir en liten smula orolig... fast att åka till doktorn vet jag inte om jag vill... han/hon kan ju berätta för mig att jag är sjuk... och det har jag inte tid med just nu.

Kommentarer :

#1: mimmi

Tack för rolig och igenkännande blogg..dock inte så kul med ögon som krånglar...doktor här & nu eller kanske behöva doktor där & då...thats the Question

skriven
#2: peter

Ja det tål att tänka på... men helt ärligt så känner jag mig redan lite bättre...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :