Cigaretter, snus...

... brännvin & knark var enkelt att välja bort.
.
Listan på vad jag valt att välja bort i mitt liv kan säkert göras längre... jag tänkte skriva kvinnor men det hade varit en lögn... för även om jag varken är sambo, särbo eller gift har jag inte valt att leva i celibat... och det spelar ingen roll att jag trivs ypperligt som självbo och gör mitt yttersta för att så förbli... jag vet att jag varken vill eller kan stå emot när HON dyker upp (vilket hon ju gör lite då och då i mitt liv)... så att välja bort kvinnor tänker jag inte göra... inte en chans.
.
Att jag många gånger kommit till insikt om att jag inte förstår mig på kvinnor är en helt annan sak... konstigt nog så kommer dessa insikter oftast efter en period då jag inbillat mig att jag förstår... för att i nästa sekund åka på en riktigt käftsmäll i form av en väldigt tydlig insikt om att så inte var fallet... denna gången heller... och kanske är det just därför som jag tycker att kvinnor så intressanta... outgrundliga... mystiska... och tilldragande... som spännande äventyr i det som jag valt att kalla för... livet... och jag skulle inte vilja leva ett liv utan att attraheras av alla dessa helt underbara kvinnor som finns överallt.
.
Även om jag trivs väldigt bra som singel så vill jag inte alltid vara ensam.
.
Eftersom jag nu har uppnått en lite mer aktningsvärd ålder har jag också kommit att förstå att de gamla gubbarna som matar duvor i parken på våren nog inte bryr sig så himla mycket om duvorna... att åldern är en kroppslig åkomma... och att det faktiskt är sant att sinnet kan vara för evigt ungt.
.
Så kvinnor kommer jag inte att välja bort... däremot så har jag vissa funderingar på de danska fläsksvålarna... men jag vågar inte ta något beslut än... det räcker att jag skriver fläsksvål för att det ska vattnas i munnen på mig... jag är fan besatt av dem... och om jag skulle vara tvungen att välja mellan kvinnor och fläsksvålar... ja då vinner kvinnorna fortfarande... men fläsksvålarna knaprar (vitsigt uttryck när det gäller fläsksvålar "knaprar") in på försprånget och tar nu allt större plats i mitt liv... och det är med sorg i hjärtat jag måste medge för mig själv att det kan leda till att jag måste "göra slut" med dem... helt ärligt så beror ju inte det ett endaste dugg på kvinnorna... nä i detta fallet så är det mitt midjemått som styr.

Kommentarer :

#1: Anonym

Sitter o ler stort när jag läser din blogg idag o .....det är en gåva att få ta del av din resa min vän .....KRAMAR från Lena i K-stad

skriven
#2: carina

hej hej..

va bara tvungen att kommentera..

fläsksvålar!!! finns de nåt godare???

tyvärr fick jag ge upp dom för ca 1 1/2 år sen då jag bet av en tand och inte har haft råd att fixa den. så mitt råd är: bit av en tand!!

funkar garanterat!!! :-))

ha en bra dag o OM du ska knapra i dej några så ta en för mej oxå.. snälla..

//carina

skriven
#3: peter

Ja visst är fläsksvålar helt sinnessjukt gott... men jag vill ju inte bita sönder mina tänder när jag nu äntligen till slut fixat dem...



... och det är skoj att se dig här på sidan Lena... jag ska faktiskt ner till K-stad och föreläsa på torsdag nästa vecka... en fika kanske?



kram

peter

skriven
#4: Lena

Låter helt fantastiskt....hör av mig när det närmar sig..... KRAM

skriven
#5: Lena

Självklart...ser fram emot att få ett par käftsmällar :) kan behövas emellanåt.......hör av mig när det närmar sig ......KRAM

skriven
#6: Lena

Råkade skicka 2 st trodde inte den första kom fram fy f-n va dålig jag är på detta .....men jag blir bättre :)

skriven
#7: peter

Gör det min vän... ser fram emot att träffa dig... jag föreläser på eftermiddagen från 13.00-16.00 ungefär... om du vill får du gärna haka på som V.I.P-gäst...



kram

peter

skriven
#8: lena

vad innebär det ?

skriven
#9: peter

Inget mer än att du kan hänga med som min gäst om du vill...



kram

peter

skriven
#10: Anonym

det vill jag gärna.....lite kämpigt just nu, jag ringer dig i dagarna....KRAM

skriven
#11: peter

Du VET att du kan ringa när du vill...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :