Det gick ju åt helvete...

... för Zlatan och Milan igår.
.
Efter en bedrövlig första halvlek så såg det ju betydligt bättre ut i andra halvlek... jag vill påstå att det började se riktigt bra ut för Milan när en passning från Zlatan inte nådde fram... Engelsmännen bröt... kontrade och gjorde matchens enda mål... suck... ibland så är det tungt att vara Zlatanist... tur att det finns en returmatch att se fram emot... hoppet lever fortfarande... det är inte kört.
.
Fotboll är som livet... det blir inte alltid som man vill... men det blir... alltid.
.
I det "vanliga" livet så kan det också vara lite som i en fotbollsmatch... och när livet bestämmer sig för att bli på ett annat sätt än så som jag bestämt... ja då är det inte hela världen... visst kan det kännas tungt att råka ut för lite motgångar men det är inte längre hela världen... jag bryter inte längre ihop över varje motgång som jag alltid gjorde när jag var aktiv narkoman... och jag är övertygad om att det beror på att jag gör ett aktivt val idag... ett aktivt val att inte längre välja att vara ett offer.
.
Jag kan ta på mig offerkoftan en liten stund... men eftersom den är så jävla tråkig att ha på sig så tröttnar jag snabbt... och hänger in den i garderoben igen... accepterar verkligheten som den ser ut... och går vidare.
.
Och vet ni vad?
Jag tror faktiskt att Milan vinner i returen...

Kommentera inlägget här :