En blöt Snowboardpremiär...

... i hällande ösregn på hallandsåsen.
.
Helt genomblöt efter årets första snowboardsrace i ett ihållande hällande ösregn... ganska befriande galet om jag får säga det själv... och nu har jag i alla fall testat hur mycket vatten mina skidkläder tål... och jag blev imponerad över att de höll hyfsat tätt såpass länge som de faktiskt gjorde... men till slut så hade nog bara dykardräkt funkat... så blött var det faktiskt.
.
Men jag blev positivt överraskad över att jag tydligen har tränat upp grunden förra året och att det gick rätt bra för mig att kasa ner för backen på en bräda... och hur jävla skoj det var... för trots ösregnet så var det med ett leende över hela ansiktet som jag om och om igen... och med glädje åkte upp upp i liften gång på gång för att få göra ett nytt åk.
.
Det behöver inte vara sol och fint väder när man åker bräda... det är skoj ändå.
.
Jag mår som en prins efter en kväll i ösregnet på det skånska fjället... efter massor av frisk luft och med rosiga kinder sitter jag nu här hemma med ett leende på läpparna... och väldigt sugen på att åka ännu mer bräda... förhoppningsvis inom en snar framtid... och då får gärna solen skina... för trots att det var skitskoj att åka bräda idag så blev det lite väl blött till slut.

Kommentera inlägget här :