Frisk luft...

... är mumma för själ och kropp.
.
Efter en heldag i skidbacken på en bräda så är det inte utan att jag känner ett visst lugn i min själ... och en hel del trötthet i min kropp... en sådan där skön trötthet som man bara kan få efter en heldag ute i friska luften en vinterdag som idag... det är med ett leende jag knappt kan hålla ögonen öppna framför TV:n nu.
.
Går allt som jag vill så kommer jag att vara ägare till en alldeles egen bräda i morgon... samma bräda som jag åkt på idag... den var väl inte toppen från början men efter ett besök på en väldigt trevlig skidverkstad så hade jag förvandlat den till en vallad bräda med nyslipade stålkanter... och med fungerande bindningar (fick byta lite prylar och skruva fast en och annan skruv) trivdes jag och brädan riktigt bra i varandras sällskap... för även om det var jävligt isiga backar och lite taskiga förhållande så gick det riktigt bra för mig i backen... jag har fan lärt mig åka bräda nu... på riktigt.
.
Visst är det vackert och skönt att vara på stranden en vinterdag... men...
.
Jag bor i en sommarstad och älskar Tylösand... alla årstiderna även om jag nog måste erkänna att sommaren är den bästa årstiden för lek på stranden... vill jag leka på vintern så fördrar jag att stå på en bräda i snöiga backar (helst med lift)... och åker gärna några mil för att uppleva det... det känner jag med all önskvärd tydlighet just nu.

Kommentera inlägget här :