Konvent-yoga...

... tänkte jag erbjuda idag.
.
Vi ska ju ha ett Gullbrannakonvent i Halmstad även detta år... och idag så har vi ett konventkommitémöte... det ska planeras lite och vi får hålla tummarna för att det finns några som är beredda att göra service så att det blir ett konvent... för det behövs ju lite frivilliga krafter för att dra runt ett konvent... själv så har jag en strategi där jag kliver in med hela huvudet vartannat år... och detta året så tänker jag ta det lugnt och njuta av att umgås med alla mina fina vänner... bara chilla... och så tänkte jag förstås erbjuda mig att hålla i några yoga-pass nere på stranden.
.
Tiden går... snabbt... idag så planerar jag inför strandyogan på konventet i Halmstad.
.
Jag har fixat mig ett boende på konventet och ser fram emot att gå upp tidigt som fan för att ta mig ner till stranden och vakna med ett yoga-pass... och jag både hoppas och tror att jag kommer att få sällskap... för det har ju blivit en tradition genom åren och vi är ett gäng som brukar träffas på stranden... vilket jag är grymt tacksam över... för om jag suttit ensam där nere så hade det fan inte blivit någonting... att ensam skulle vara stark är ju helt fel... det är tillsammans som vi fixar det mesta... som t.ex. att hålla oss drogfria.
.
Känns jävligt "vuxet" att planera inför sommaren när snön ligger kvar utanför mitt köksfönster... och det är med ett leende på läpparna jag ser hur vackert det är ute... solen skiner och och jag med den... tror ta mig fan att jag ska välja att vara lycklig även denna dag... ja jävlar... det ska jag...
.
... och så håller jag så klart tummarna för att det blir yoga på stranden även detta år.

Kommentarer :

#1: Livskvalitet

Halmstad - lååångt bort - men jag skulle verkligen behöva något kul att se fram emot mitt i allt arbete med mig själv.



När, var och hur :-)?



kram

skriven
#2: peter

Det är ett helt underbart försommarkonvent i en kärleksfull anda... det kan jag varmt rekommendera...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :